18/3 – om på plats på Oasis!

17/3 - om resfeber deluxe...!
19/3 - om dejavú á la Canaries 🙁

Jupp. Så heter hotellet! Solen har varit lite snål första dygnet men det är varmt och ingen vind och hotellet fint och Millan har feber (Emmis gamla sjukdom?) men ungarna har badat och storasyster har varit under ytan in absurdum så blir det inte öron- å ögoninflammationer av det här (också) har vi turen på vår sida!

Å vet ni? Flygresan gick BRA!! Jag fick nämligen bästa platsen på hela planet!! När jag bröt ihop lite redan under säkerhetsgenomgången såg en supergullig flygvärdinna det och kom fram till mig å vetduva då berättade min stolsgranne att han var… pilot!! Ok, norsk pilot men iaf! Vad är oddsen?! Han var en filbunke och förklarade jättemycket och jag klarade därför nästan hela flighten och landningen utan en endaste tår!!

Så. Bästa starten på den här semestern blev det!

17/3 - om resfeber deluxe...!
19/3 - om dejavú á la Canaries 🙁
16 comments Lägg till din
 1. Åhh va glad jag blir för din skull lilla katt!! Skönt att din flygning gick bra. Tänkte faktiskt på dig när jag såg ditt inlägg. Ha de nu så bäst som de bara går! Kramis

  1. Tack vännen! Det var stooor skillnad! Jag ska försöka ta till mig allt han lärde mig och klara hemresan lika bra…

   Nu är lilla Millan supersjuk men vi ska förhoppningsvis kunna krya på henne ordentligt innan vi åker hem ❤ EmmaLi var ju sjuk i nästan en vecka så jag är såå glad att vi är borta två!

     1. Psst! Fixa sjukintyg! Det kan troligen betala större delen av nästa års resa!

      Och krya på henne!

      1. Prova! Kompisar fick väldigt mycket tillbaka (för hela familjen) när minstingen fick öroninflammation, trots att deras tonåringar knappast påverkades alls!

       (Dessutom kan du byta semesterdagar mot VAB)

      2. Vabbar gör jag, har mailats med försäkringsbolaget också. Tack för tips! Ordinerad ”inomhus och icke poolbad innan feberfri i 24 h”. Jotack. Vi är rätt trötta på rummet å har faktiskt låtit henne sova under svala filtar i skuggan av en parasoll… :/

 2. Åh, så härligt! Vilket lyft! Vi hade liknande upplevelse när vi flög till Innsbruck, men då kom kaptenen bak och pratade med oss om allt möjligt. Sjukt uppskattat!

  Ha en UNDERBAR semester nu! Något avundsjuk när Stockholm just nu ligger under snö.

  1. Att lite information (ehum, ”lite”… jag förhörde den stackars stolsgrannen om typ allt) kan göra sån skillnad!!? Sen pratade de mycket framifrån cockpit också och det var otroligt lugnande. Jag är stärkt nu!

   1. Innan den resan vägrade jag flyga långväga. Nu åker vi till Asien titt som tätt. Så ja, det gör sån SJUK skillnad!

    Och du, stackars stackars MIllan.. 🙁

 3. Hoppas han åker hem samtidigt med er också då… eller var han så bra att det gått över?

  1. De åker hem samtidigt, och jag vet var de sitter, men det känns lite stalkeraktigt att snoka sig en plats vid dem igen 😉

   Får väl se hur det går på hemägen. Jag känner mig iaf mycket säkrare nu!

 4. Härligt! Och rätt sällskap på planet är verkligen A och O. ha det super!
  Och inte då att det blir sjuka av undervatten lek. INTE!

  1. Ja vicken TUR jag hade!!!

   Hmm. Jag litar på ditt ord där då! Men jag kommer inte berätta det för femåringen 😉

   Tyvärr har ju Millan fått febern eLi hade förra veckan. Hon är kokhet och yrar lilla stackaren. Fy. Och mjau 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *