20/3 – om fördelen med att ha stora hotellrum och balkonger…

19/3 - om dejavú á la Canaries 🙁
Dagsens tips: trängs inte med treåringar på flygplanstoaletter.

…för när treåringen feberfrossar sig igenom ytterligare en natt, kräks ner sin mammas säng, får träffa läkare som ordinerar ”medusin, inomhus och ingen sol/pool förrän efter 24h feberfrihet” så blir det till att spendera denna dagen på balkongen för mamman. Pappan hämtar medusin på Apoteket – igen – och femåringen (som verkar ha glömt allt vad korrekta simsätt heter till förmån för ”hundsim”) leker med sin mormor vid poolen. Själv simmade jag två vändor á 25m igår, höll på att dö av dålig kondition och vred dessutom till höften så att jag blivit halt. Solen vägrar visa sig mer än ynka sporadiskt och det börjar likna fiasko det här.

Ynkliga sjuklingen slocknade som en liten nalle i sin säng för en timme sen. Igår vägrade hon äta och dricka (jaaa, we tried glass och läsk too…) och idag har hon bara ätit Ipren och fått i sig lite vatten. Men… det kunde varit värre?


ps. För att lätta upp visar jag några foton jag tänkte nosa redan i förrgår 🙂

19/3 - om dejavú á la Canaries 🙁
Dagsens tips: trängs inte med treåringar på flygplanstoaletter.
14 comments Lägg till din
 1. Ser i alla fall mysigt ut från balkongen… Är det nåt slags tröst att dotterns resa till Lanzarote förra året i januari var ett annat slags fiasko? Det var så kallt och blåsigt att hon inte var ur fleecejackan nån enda stund. Badade inte i vare sig pool eller hav… Solen var framme så korta stunder att de bara hann få upp näsan emot den några minuter då och då. Baddräkten kom hem osliten och ren, medan fleecejackan luktade rejält med svett efter många promenader för att ha nåt att göra alla timmar som det inte gick att ligga i sanden och vicka på tårna.

  1. Usch så tråkigt 🙁 jag har hört att Teneriffa och Gran Canaria är de två solsäkraste öarna så därför åker vi bara till dem. Men det verkar inte räcka den här gången. Vädret är inte från sin bästa sida: lite tur kanske kan man säga?!

   Krams!

 2. Men du, hon måste dricka! *blir orolig*

  Försök resonera med henne när febermeducinen verkar som mest!

  1. Ehum. ”Resonera”? Ööh… det är Milla vi snackar om vettu 😀 fast hon har skärpt sig faktiskt och lyssnar när hon förstår det är allvar! ♥

   1. Bara för att hon inte gör som man säger innebär inte att hon inte förstår att ta in skäl för att sedan själv kunna välja att göra det man vill! Hon vill veta varför och bestämma själv!

 3. Stackars stackars lilla Millan 🙁

  Frusen melon brukar vara en bra vätskeersättning och febernedsättare, om det kanske kunde smaka lilltösen…

 4. Vad tråkigt att hon blivit sjuk. 🙁
  Finns det inget sugoläsk-aktigt hon kan få i sig? Ingen vätska är, som du så väl vet, farligt.
  Fina bilder ändå. 🙂
  Hoppas allt blir bättre, att lillstumpan blir frisk och orkar leka med storasyster och att solen tittar fram mer.
  Kram ♥

  1. Hon tar sin medusin duktigt och dricker vatten (vägrar läsk!?? 😉 och äter lite försiktigt. Vi är inte oroliga för maten – längre – och vätska får hon nog i sig tror jag. Tack för dina goa omtankar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *