24/3 – om små saker att reta sig på…

23/3 - om the typical Milla on Tenerife 2013 🙁
25/3 - om första dagen på stranden!

…eftersom jag redan har ett humör i botten:

Japp. Hela front row ockuperad av handdukar från tidig morgon. Runt lunch dök det upp ett sällskap finska tjötrövar och jag ångrade då att jag inte gjort slag i min lömska plan att flytta alla deras handdukar till en enda solstol i raden längst bak… :p

PS. en fantastiskt rolig sak vill jag berätta också: Millan åt idag till frukost, förutom sin vanliga dos mycket liten smörgås, ett mindre berg av bacon! Vi ser ljuset! – och tunneln är nästan slut nu kanske!?

23/3 - om the typical Milla on Tenerife 2013 🙁
25/3 - om första dagen på stranden!
10 comments Lägg till din
 1. Åh vad skönt att hon börjat äta lite! Håller tummarna! Tack för dina snälla kommentarer om tårtorna. Jag håller med – marshmallows tårtan blev min favorit med. Jag är likadan, tycker tårta är sådär. Gör gärna dem och tittar på dem men äta – njae…

  1. Ja så himla skönt att ”gamla vanliga Millan” är tillbaka!!

   ps. Man äter ju till stor del med ögat sägs det väl, så vi passar ju bra in på den typen av ätning 🙂

 2. Åh, vad jag avskyr paxande! OK om man lämnar för att bada/äta lunch/ta en kort promenad men tänker man inte använda stolen så lägger man inte sin handduk där!

  *kommer ihåg varför jag inte gillar charterhotel*

  1. Med tanke på hur många mänskor på just det här hotellet beter sig så skriver jag gärna under på att charter inte är att föredra alla gånger… ;p

 3. Du skulle ha flyttat deras handdukar till väl vald plats i poolen i stället. Idioti att vuxna håller på så där. Idioti!
  Skönt att liten kryar på sig. Gör mig glad denna måndag 🙂

  1. Jag var ärligt himla sugen på just det, men.. äh, vi ska ju vara här en vecka till å risken att reta upp folk i onödan är så dum 🙂 men sista dan kanske? 😀

   Tack gulliga du! Så glad jag blir för dina snälla ord!

   Krams!

 4. ålinklusiv-sjuka tror jag… Nu har vi morgontidiga barn så vi fick ju nästan alltid ”bra” platser och ett parasoll ändå (vi la vårra handdukar när vi gick och åt frukost vid 7-tiden och gick direkt till poolen efter frukost). Men en morgon var det en mamma/mormor (?) som paxade 7 stolar och 3 parasoller…. de dök upp vid 10 och gissa vad? De var 3 vuxna och 4 hyfsat små barn… så där stod 4 stolar och 2 parasoller hyfsat oanvända stora delar av dagen. EGO. Och ”kärring” tänkte jag. Och ändå står det på alla hotellen att det inte är tillåtet… gör något åt det då!! Vi såg på vårt hotell att vissa ”paxade” stolar när de gick och la sig… tanken som då kom till mig var att man betalar ju deposit för handdukarna och tja, vinden kan ju ta tag i dem om de ligger där hela natten…

  Härligt att höra att millan äter igen! Ni får semestra i dubbelfart nu den tiden som är kvar!

  1. Haha kan inte låta bli att skratta lite åt hur olika vi lever: kl tio är mycket tidigt på dagen för oss 😉 men i sak håller jag med dig. Man paxar INTE! Och därmed basta. Det där med deposit för strandhanddukar är första gången jag får uppleva den här resan. Makalöst snålt tycker vi, men så är vi kanske vana vid mindre ål änklos än det här iofs :p

   Tack för alla fina omtankar från er! Vi ska verkligen försöka hämta igen!

   Krams massor!

   1. Om ni hade dykt upp 10 på vårt hotell hade ni inte fått vare sig stol eller parasoll, paxat eller inte 😉 Vi är glada om våra ungar sover till sju 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *