28/3 – om hur det bättrar sig!

27/3 - om att vara bara hedbertar kvar på teneriffsk mark.
30/3 - om kvastar, ris, fjädrar å påskkärringar 🙂

Man va ju dyster imorse, men nu börjar det ordna upp sig! [läses med fördel på Sven Melandersk röst hämtad från Sällskapsresan i Nueva Estocolmo!]

Frukosten var ett inferno av virriga, trängandes, vettlösa, almost hate ’em all-hotellgäster och jag började förlora hoppet om mänskligheten. Vi bestämde att lämna skutan innan nionde cirkeln och gick på ödlesafari i ödemarken (nåja) utanför resortets höga murar.

Kosan styrdes mot Green Garden Resort – där vi bodde förra året. Vi hade tagit reda på att underbara Rhuzzo (lekledaren som ungarna, å Mattias å jag, älskade) fortfarande jobbade kvar och planen var nu att kort besöka henne för att dela ut kramar och berätta att hon var saknad!

Jag gör historien någorlunda kort: det var en varm lång promenad som var sååå värd! Det blev ett verkligt kärt kramkalas till återseende och Rhuzzo höll på att tappa hakan när de små Hedbertsarna kom smygande upp bakom henne! Och nu det bästa!! Eftersom vi bor på ett systerhotell (samma ägare till där vi bor i år och förra året) fixade Rhuzzo på helt eget initiativ så att vi imorgon får vara på hennes hotell hela dagen!! Vi byter vår all inklusive härifrån till dit och det blir ansiktsmålning, lek, poolbad, mys och framför allt, ett riktigt minidisco och kids’ games på kvällen! Jag är så jäkla glad!!

Mer roligheter: som jag skrev igår är maten här riktigt bra nu. Ska bli spännande om det stämmer även ikväll?

På simfronten massa nytt också när EmmaLi övar bröstbensparkar och Millan simmar själv flera meter! Emmi lär sin syster hur hon ska göra i poolen, men festligt är att treåringen hellre dyker i än hoppar med fötterna först 🙂 eller rättare sagt; gärna dyker i (riktigt bra) men vägrar hoppa i med tassarna före ;D

27/3 - om att vara bara hedbertar kvar på teneriffsk mark.
30/3 - om kvastar, ris, fjädrar å påskkärringar 🙂
8 comments Lägg till din
 1. Vilka fantastiska nyheter! Det är service det! *tokgillar*

  Ska bli kul att se simtjejernas framsteg när de kommer åter till undervisningsbassängen!

  1. Bästa ever! Hon såg jätteglad ut att se oss och när vi berättade att vi bodde på systerhotellet skuttade hon iväg och frågade sin chef om vi fick köra vårt ål änklos hos dem istället; å det fick vi! Sketaglada blev vi!

   Ang simningen ska du inte ha några high hopes 🙁 hela första veckan var ju crappy crap och vi har inte orkar/velat vara gestapo-pedagoger/föräldrar i poolen de här sista dagarna. Skit samma. Emmi klarar sig ju helfint (badar själv i djupa bassängerna) även om det inte är korrekta simsätt… och Milla har fått lite av den där goa vågar-själv-känslan! Båda gör riktigt snygga dyk faktiskt och jag är jättestolt över dem båda två!

   1. Bara att vistas i vatten dagligen brukar göra att de gör framsteg när de kommer tillbaka, oavsett aktivitet i semesterbassängen, undantaget möjligtivis de som kommer hem och har självklart sig bröstsim då…. 😉

    1. Sista dagen!! Wow! Milla hoppar i med fötterna först och gör klockrena ”simma tillbaka till kanten”! EmmaLi simmar ryggsim med armar jag aldrig sett hos henne förr! Bröstsimsparkar och crawlandningar, dyk från båda och jag har nästan lärt mig andas i min crawl 🙂 hejja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *