6/3 – om hur jefla kul man kan ha med walkie talkiesar!

5/3 - om att reklamera ett par isbjörnsbyxor.
Dagsens tips: speak up your voice!

Som barn på nytt! Det blir man, jag lovar! Jisses… jag skrattade mig till magkramp när två kollegor hittat ett par jakt-walkietalkiesar (räckvidd 10 km å riktigt bra ljud) precis vid stängning idag. Det går ju att ha exakt huuurkulsomhelst med såna däringa!! – ex: tramsa med militära skämt, genomsöka butiken efter kunder eller leka flygkapten 🙂

Funderar allvarligt på om jag kan hitta nån orsak till att döttrarna ska få ett par? Eller om maken ska få i trettonårsförlovningsdag i april? Jäklans praktiskt att slippa skrika till varann ut i trädgården t ex! Måhända blir det t o m lite roligare att hänga i tvättstugan med såna här? Särskilt om det är en snajsig variant med headset á la hemlig agent :p

5/3 - om att reklamera ett par isbjörnsbyxor.
Dagsens tips: speak up your voice!
6 comments Lägg till din
  1. 10km? Det är ju en hel mil för böfvelen, du kan ju prata med maken på jobbet, mig hemma hos mig, svärpäronen i Trönninge (kanske?), barnen på dagis vid pool/room-side på Teneriffa, farfar och pappa L hemma hos sig osv. osv. Frågan är bara hur många sånna därna man kan konekta på samma våglängs?
    Mobiler?…släng er i väggen(i vissa korta lägen)!
    Fnisssss

    1. Jag VET! Gissa om vi gjorde planer för bilpool och samhämtning av luncher när jag upptäckte räckvidden 😀 fast till och från jobbet är det rätt mycket längre än tio kilometer iofs ;p men på Teneriffa hade de varit praktiska – om det inte vore så att vi haft iphonesar allihop och det finns wifi på hotellet 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *