8/3 – om nyklippta små nosar!

Dagsens tips: speak up your voice!
9/3 - om en undran: ska vi bli oroliga?!

Nu är de äntligen klippta! Ungefär lika mycket hår kapades av; men på den ena blev det riktigt kort, på den andra bara en vanlig page. Glada och stolta över sina nya frisyrer blev dom såklart!

femåringen efter Cecilias magiska sax!

suddigt! men det är ändå det skarpaste jag fick 🙂

lillaste skuttig före…

…och under tiden!


Och deras föräldrar tycker också att dom blev jättefina! Såklart!

Dagsens tips: speak up your voice!
9/3 - om en undran: ska vi bli oroliga?!
4 comments Lägg till din
 1. svar: Har ett föräldrar par som har en snart 2 åring, och de vill inte lägga upp bilder på honom förens han är gammal nog att tycka till om det. Kanske överdrift men ändå bra. Vill inte att någon på andra sidan ska samla bilder på mina barn liksom. Usch!

  Jag tackar för gratulationen 🙂 Tyvärr förlorade jag stort, men jag var nog den som hade mest roligt 😉

  1. Roligast är viktigare än flest poäng: kan apsilut säga att du vann då!

   ps. det är upp till varje förälder att hitta en nivå som passar dem och deras ”moral” tycker jag! för dina vänner är det nolltolerans och det har jag stor respekt för. för mig/oss personligen handlar det t ex inte om att inte visa bilder alls, utan snarare att vara ganska återhållsam (jag har t ex nästan inga foton på våra barn på Facebook) och självfallet inte bara hindra naket och utlämnande i bild utan också att vara respektfull i skrift. jag skulle aldrig skriva elakt om mina barn såsom jag ser mänskor göra i bloggar och sociala medier. jag har sett ”skräckexempel” (OBS! min åsikt! inga värderingar i denna åsikt!) där ett gråtande barn visas på bild till en text av typen ”jäkla unge, idag orkar jag inte med hen”… då blir jag så ledsen för det visar i min värld ingen som helst respekt för det barnet. faktiskt tycker jag det är illa att visa att ledset barn – eller berusad vuxen för den delen – på foto oavsett anledning. men det är min åsikt 🙂 såsom jag själv vill bli visad och omskriven, så behandlar jag också andra :p

   hehe, en lite rolig sak är att den här diskussionen hamnar under ett inlägg med foton på mina barn! till saken hör ju då att det är ett av oerhört få oskyddade inlägg de figurerar i bildligt… och de visas ju här anonymt bakifrån, fotona är taggade och jag kommer säkerligen lösenordsskydda det här inlägget också om några dar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *