9/3 – om en undran: ska vi bli oroliga?!

8/3 - om nyklippta smÄ nosar!
10/3 - om hur de nyklippta ser ut 🙂

Varendaste teckning femĂ„ringen presenterar numera (lĂ€s: senaste halvĂ„ret?) förestĂ€ller filurer med blödande ögon. Det senaste alstret blöder frĂ„n kroppen ocksĂ„. ”DĂ€r pĂ„ ena sidan forsar det blod, dĂ€r pĂ„ andra sidan droppar det bara”. Jotack. Aj kĂ€n sii thĂ€tt.

Kan Ă„ ena sidan inte lĂ„ta bli att gilla kreativiteten – sjĂ€lv har jag aldrig frivilligt strukit en penna mot ett papper med annan intention Ă€n att skriva, det nĂ€rmsta teckningar jag gjort av fri vilja kallas med krassa verklighetens ord snarare ”telefonkludd”… – och inlevelsen i kombo med skillat uttryckssĂ€tt: pölarna av blod, den uppenbara skillnaden i flöde. Men. Kan Ă„ andra sidan inte lĂ„ta bli att undra var i himskens namn inspirationen kommer frĂ„n? Och. Ska vi bli oroliga? Eller?


Det Ă€r lite rart med alla huggtĂ€nder, monster och vampyrer, men… tja… kanske Hello Kitty inte Ă€r sĂ„ tokig trots allt? :/

8/3 - om nyklippta smÄ nosar!
10/3 - om hur de nyklippta ser ut 🙂
6 comments LĂ€gg till din
 1. Jag tycker det Ă€r vĂ€ldigt kreativt och att hon snappat upp en hel del om blodomloppet etc som de numera pratar om redan i barnprogrammen. Att hon sedan fĂ„tt med lite av de andra programmen, typ Vampyrskolan eller liknande Ă€r en annan sak. En mycket vetgirig och duktig tjej! 😀

 2. Hon gillar vĂ€l röd fĂ€rg helt enkelt 😉 kanske kan mĂ„la röda bilar istĂ€llet?

  1. MjÀ, hon mÄlade en vampyr med grönt blod hÀrommÄnaden. Och idag ritade hon en grisvampyr. Kan nog konstatera att det inte Àr just fÀrgen röd som Àr avgörande ;D

 3. Jag kan inte hjÀlpa det men jag skrattar sÄ magarna hoppar!
  Hon har mĂ„lat monster hos mig ocksĂ„, det nĂ€st, nĂ€st senaste alstret Ă€r riiiiktigt bra, dĂ€r har monstret ett ansikte med nĂ€sa och allt (har hon verkligen gjort det?) och hen stĂ„r i nĂ„got svart som kan vara en blodpöl eller skugga? Den senaste teckningen Ă€r en stjĂ€rnhimmel med…. tja, det ser ut som en dildo med öga pĂ„ under, men lĂ„t oss sĂ€ga att det Ă€r minareten pĂ„ en moskĂ©?

  Äh, oroa dig inte hon mĂ„lar troligen det som ungarna (killarna?) pratar om pĂ„ dagis?

  Kanske mÄlar hon poolbadare och glassförsÀljare om nÄn vecka?

  1. Hon tecknar bĂ€ttre Ă€n jag gör 🙂 brĂ„s nog pĂ„ dig dĂ€r!

   Den filur hon skapat hĂ€r ovanför har ju knĂ€skĂ„lar ocksĂ„, ganska avancerat tycker jag? Och blod Ă€r det ju ALLTID!? De började med att ”bara” blöda frĂ„n ögonen men nu Ă€r det hujedamen tamigtusan blod from Ă„loverthöplejs?!

   HĂ„ller tummar för det dĂ€r med poolarna! – men mycket talar ju för att det Ă€r en blodpool de kommer simma i pĂ„ hennes teckningar och inget annat 🙂

   Krams!

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *