Dagsens tips: speak up your voice!

6/3 - om hur jefla kul man kan ha med walkie talkiesar!
8/3 - om nyklippta små nosar!

Skulle köpa badkläder till kidsen inför stundande semesterresa. Hamnade i H&Ms webshop men tröttnade halvvägs. Gjorde som många andra och tog kontakt via FB. Och fick svar – rätt kvickt! Det trodde jag inte. Förstår att det är en droppe i världshavet men jag sätter iaf ner foten och visar att jag inte är en av alla dem de refererar till som ”de flesta enligt undersökningar”… hujedamej.

[läs gärna länken här ovanför om du vill och orkar]

När jag ändå höll på att vara besvärlig passade jag på att fråga varför de inte ger kunden möjlighet att hämta, byta eller lämna tillbaka webshopsköpta varor i fysiska butiker. Jag fick svar på den frågan också, och det svaret fick mig att förstå att har de inte kommit längre i den logistiska teknikvärlden lär det inte bli gemensamma avdelningar för barnkläder för det här företaget ens på internet inom låt säga det närmsta decenniet ;p

ps. njä. jag är av flera orsaker inte en av H&Ms återkommande kunder. men om de outoftheblue plötsligt bestämmer sig för att gå i bräschen och make amend är jag inte sen att visa uppskattning! facktist.

6/3 - om hur jefla kul man kan ha med walkie talkiesar!
8/3 - om nyklippta små nosar!
5 comments Lägg till din
  1. Jag läste och gillade!

    Man vet inte lilla U, en droppe i världshavet må så vara men du vet väl att en droppe också kan urholka en sten… det tar lite längre tid bara, om du ska droppa ensam?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *