10/4 – om lite vinter i sydostasien?

9/4 - om kalenderbiteri.
11/4 - om Milla pĂ„ paradisresa, a true story! 🙂

Japp. Nu nĂ€r min flygrĂ€dsla Ă€r botad (tror jag!?) vĂ„gar jag tĂ€nka lĂ„ngt och jag har nu ikvĂ€ll pĂ„ allvar börjat titta pĂ„ resa för döttrarna och mig. Jag har inte kommit typ nĂ„nstans. Mer Ă€n att det till min förvĂ„ning inte blir sĂ„ mycket dyrare att Ă„ka charter Ă€n reguljĂ€rt och att det hursomhelst Ă€r svindyrt att resa en vuxen och tvĂ„ barn; det ena barnet kostar nĂ€mligen som en vuxen 🙁

Jag Ă€r Ă€nnu i min linda och har inte förfinat sökvĂ€garna Ă€nnu. Tips mottages med glĂ€dje! Och ressĂ€llskap? 🙂

9/4 - om kalenderbiteri.
11/4 - om Milla pĂ„ paradisresa, a true story! 🙂
12 comments LĂ€gg till din
 1. Du kommer förmodligen billigare undan totalt sett med att flyga reguljÀrt och boka boendet sjÀlv. Just för att det Àr lite mer rabatt för barnen pÄ reguljÀrt flyg!

  Vi pratar mer pÄ mÄndag om gemensamt resande! (Jag Àr mer Àn frestad)

  1. Det var förvÄnansvÀrt snÄlt med rabatt Àven pÄ reguljÀrflygen?! Har det alltid varit sÄ?

   SÄ himla skoj att du/ni Àr sugna! Jag Àr sÄ resfebrig nu att jag inte kan sitta still!! Har involverat mamma ocksÄ och hon Àr till min förtjusning vÀldigt intresserad av att se pÄ möjligheterna vi har!

 2. Modigt att ens tÀnka sÄ. NÀr mina var smÄ reste jag inte ensam mer Àn till grannstaden med buss. Helt ensam var jag modigare.

  1. Det Ă€r inte direkt en resa till Kramfors jag planerar. MĂ„let helgar medlen vettu! 🙂 men… vi trĂ€ffade en mamma som reste ensam med sina bĂ„da döttrar – 5 och 6 Ă„r gamla – pĂ„ Teneriffa. Jag fick rĂ€tt blodad och frestad tand dĂ„!

 3. Hurra!
  Jag kan lova dig att reguljÀrt lönar sig i lÀngden. PÄ hotellen köper du dessutom bara en extrasÀng som barnen fÄr dela/1 barn i vuxensÀngen, sÄ springer inte de kostnaderna ifrÄn dig.
  Men jag vet inte vad ni tittar pÄ för budget?
  VÄra 30 dagar nu i Thailand har en maxbudget som motsvarar 2 veckor pÄ Mallorca.

  1. Ja du har sĂ„klart rĂ€tt! Men. Fördelen med charter Ă€r att jag ”slipper tĂ€nka sjĂ€lv”, nackdelen Ă€r att jag sĂ„klart fĂ„r betala en del extra. Planen Ă€r inte att vara pĂ„ samma hotell hela resan, men om jag hittar en billig charterresa sĂ„ har jag ett reservalternativ till boende under hela trippen – det Ă€r sĂ„ jag tĂ€nker.

   Som det verkar nu kanske jag inte behöver flyga med kidsen sjÀlv och dÄ Àr alternativet charter allt mindre intressant. Dock. Direktflyg och transfer gÄr att fÄ Àven reguljÀrt men det blir inte sÄ himskens mycket billigare dÄ?

   Budgeten Ă€r oerhört flytande Ă€n. Men. Jag vill Ă„ ena sidan inte snĂ„la men Ă„ andra sidan inte slösa. Tack för alla tips! Återkommer gĂ€rna till dig eftersom jag vet att ni har mycket erfarenhet frĂ„n de olika öarna!

 4. Psst – finns Ă€ven vissa hotell (vet ju inte vart du tittar) men som ex mysiga World Resort i Bo Phut pĂ„ Koh Samui dĂ€r barnens frukost och middagar ingĂ„r i priset (Ă€ven om ni vuxna inte Ă€ter dĂ€r). Bra skit sĂ€ger jag!

  1. Koh Samui har jag ingen erfarenhet av alls! Hur ligger det i förhÄllande till ex Krabi och Koh Lanta (logistiskt och geografiskt alltsÄ)?

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *