20/4 – om att sälja gammalt taktegel?

19/4 - om en helg utan vindskivor.
21/4 - om hajar, bilkö och inga lösa tänder mer.

En kollega frågade om vi fått sålt det gamla taket och jag såg nog ut som ett frågetecken. Han berättade då att hans svärfar – tror jag det var – hade en mänska hemma som köpte både hela och trasiga tegelpannor och jag funderar nu på om jag hinner lägga ut en snabbannons på Blocket… 🙂 Eller är det nån jag känner som vill ha? Bästa pris (läs: gratis vid avhämtning) till vänner såkart!

19/4 - om en helg utan vindskivor.
21/4 - om hajar, bilkö och inga lösa tänder mer.
2 comments Lägg till din
 1. Hej! Mycket smart att sälja gamla takpannor men det är ju kanske inget man tänker på sådär direkt. Vi har själva köpt begagnat och byter ut vid behov. Eller vi och vi….min man byter och jag tittar på. Någon gång när vi får råd blir det nytt tak men detta duger finfint tills dess. 🙂

  Apropå besöket på min blogg som såg så underlig ut så kan jag berätta att jag blivit lite less att blogga (fast det har du nog märkt). Hjälper därför en kompis med hennes blogg och då har vi min som ”försökskanin” så därför ser den ut som den gör…. Vi kunde i alla fall konstatera att vi gjort fel….! 😀

  Kikar in hos dig ibland och läser en del inlägg via bloglovin för jag tycker det är kul att följa din vardag både här och på instagram fast jag inte ids blogga själv. Och så har jag sett ni haft en fin semesterresa. Kul! 🙂

  Kram!
  Ulrika

  1. Hallojs! Long time, välkommen tillbaka!

   Jaaa… det går säkert att sälja men jag börjar tveka på om det är värt det. Ok. Det kostar ju att slänga också men att ha det liggande i trädgården i väntan på köpare känns inte så lockande. Först tänkte vi spara lite för att ev ha till framtida lekstuga/förråd eller så men… njä… det går ju att få tag på nya pannor då till rätt billigt pris 🙂

   Tack för förklaringen om din blogg! Jag undrade lite som du förstår!

   Krams och hoppas ni snart blir av med all snö så att ni får vår som oss här nere i söder ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *