2/4 – om sweet home Alabama aka Morkullan…

31/3 - om last day of the proms.
Dagsens tips: (mobilspelet) Temple Run.

…för jisses det här var nog? första gången nånsin jag steg över tröskeln till mitt hus efter en längre resa med en innerlig känsla av ”yeah va skönt att vara HEMMA!”!

Hemresan gick som en dans och vet du, jag tror min flygrädsla är botad!? Men stor tacksamhet vänder jag mig mot nordväst och lovar att aldrig mer tycka illa om stökiga norrmän i Strömstad! Eller… okej… att aldrig mer tycka jättemycket illa om stökiga norrmän i Strömstad! Eller… åååh jaaa… jag lovar att inte öppet visa mitt missnöje med stökiga norrmän i Strömstad! Eller nån annanstans! – så mycket… :P Varför jag inte ska tycka så illa om norrmän? Det var ju en norsk pilot som botade mig!

Millan är helt återställd och nu återstår att knåpa ihop allt försäkringskassa och -bolaget vill ha i form av blanketter, resebevis, kvitton, recept och intyg. Jag orkar bara inte ta tag i det ikväll. Det var en lite tuff start med jobb 10-20:30 idag, dvs varit hemifrån nästan tretton timmar, och imorgon samma schema.

Herreje sicken festlig blogg jag har! Bara att konstatera. De glada nosarna har blivit ett gnällspikshål. Maken tyckte jag skulle kalla den ”ventiler” istället för nosar. Ett skämtsamt uttalande inte så tokigt när allt kommer omkring 🙁

31/3 - om last day of the proms.
Dagsens tips: (mobilspelet) Temple Run.
8 comments Lägg till din
 1. Klart man måste få gnälla i egen blogg! Och så illa tycker jag inte att det är!

  Välkomna hem! Här skiner solen!

  1. Du är snäll du 🙂 det är la änna lite olika det där med ventil och gnäll… men det är ju som livet i stort: framåt, bakåt, upp och ner och lite uppåner däremellan!

   Tack för hemvälkomnande också! Det känns riktigt bra att vara hemma nu – särskilt när vädret är så generöst!

 2. Nosar, ventiler, gnällhål… Spelar ingen roll vad du kallar den, den är ändå din att göra vad du vill med. 😀

  Vad kul att du mådde så bra på planet! Den där norska piloten var gudasänd. Men du, en individ gör inte att du måste gilla hela hans släkte, bara så du vet. 😉 Välkomna hem! 😀
  Kram!

  1. Nosarna är ju vad nosarna är, svårt att styra över och som du skriver, det är ju faktiskt mina nosar att göra vad jag vill med?! 😉

   Ja jisses. Sicken TUR!! Jag hann träffa honom på vägen hem också precis när vi skulle gå ombord och jag kunde därför tacka honom personligen – å inte bara här i nosarna han inte läser 😀 Å jo… det har du såklart rätt i men jag kanske är så himla glad just nu att jag kan tänka mig dra alla över samma kam baraföratt liksom :p

   Krams!

 3. NI VÄLKOMNAS HEM 🙂 Sicken tur att flygresan gick bra på hemvägen!

  Har läst ikapp lite idag och förstått att hotellet inte va någon höjdare. Vi får välja nåt annat nästa år 😉
  Skönt att Millan är helt återställd. Det är ju bara så jäklans synd att hon ska bli sjuk just när ni är iväg. Men ni hade ju ändå en ganska bra avslutning på resan och lite sol fick ni.

  Vi får ta och ses nu när vi alla är friska. Och snart är det ju det årliga kalaset??? Eller????

  Ta de lugnt på jobbet nu så hörs vi snart av!
  Massa massa kramisar från hela familjen till hela familjen 🙂

  Och du….tack för de supergulliga kortet 🙂 de kom idag 🙂

  1. TACK goa du!!

   Alltså. Seriöst så var det inget fel på hotellet: det var rent och fräscht i lägenheterna som var generösa och trevliga och personalen var trevlig nästan överallt men… det var helt enkelt för stor för oss (tur då att vi inte la tiotusen till och la oss på ett Sunwing/Blue Village eller liknande istället!). Grejen är att ål änklos egentligen inte är vår grej men att vi fick ett lyckokast förra året – det märkte vi ju när vi var tillbaka på gamla hotellet en dag – så… vi får nog helt enkelt konstatera att vi får ”stå ut” om vi vill slippa tjatet som hade varit på restaurang! Å det är nog inte bättre trots allt 😉

   När jag läser recensioner på hotellet (igen) nu när vi kommit hem förstår jag att det bara är vi som är missnöjda. Kanske är det ”fel” på oss, eller så har vi helt enkelt inte samma krav på mat och renlighet (bl a i poolen) som ”alla andra”? 😀

   Nåt påskkalas blir det inte i år, får se om vi kör ett valborgskalas istället och isf är ni såklart inbjudna! Men vi kan kanske försöka träffas ändå? Men hujedamej vad det är tajt i schemat… :/ Kanske ses vi förresten redan imorron på Klitterbadet?

   Krams!

   ps. kul att kortet kom fram också! det var en del strul med dem :p

 4. Kan du vidarebefodra några flygrädsletips till maken så är de välkomna 🙂

  Jag tycker ju också om mindre AI-hotell, jag tror ni skulle stortrivas på Sirios Village som vi var på, på Kreta, men det är ju lite fel klimat där när ni vill åka. Jag letade ju efter nåt liknande i Spanien nu men konstaterade snabbt att det knappt finns där, där är det stora hotellkomplex som gäller.

  Vår personalstiftelse har ett fint hus i Spanien som vi får hyra till ett väldigt bra pris. Vi kanske kan åka dit ihop nåt år 🙂

  1. Det gör jag såklart MYCKET gärna! Har redan samlat lite info jag tänkte dela med mig av, t ex till din man!

   Spanien? Det låter oerhört intressant! När ska vi åka? 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *