28/4 – om en riktigt bra fö’lsedag!

27/4 - om loppis i kvastarnas rike å sol, lek och bjudmiddag i fina Varberg!
30/4 - om isvalborg?

För första året på många var scillorna i trädgården inte överblommade och maken, som vet att jag vuxit upp med de små blommorna runt frukosttallriken, plockade en fin liten bukett till mig. Sen försökte han samla flocken av barn för att lämna presanger och sjunga för mig på sängen 🙂 det var finaste fina och EmmaLi lämnade ett paket hon gjort alldeles själv på eget initiativ! Älskade unge


redan innan lunch hade jag fått ett vackert bord!

och det fylldes på under dan 🙂


Sen började det trilla in lite gäster och hela dan gick med kaffe, paket, blommor och roligt sällskap. Vi skolkade från Emmis klädsim/livräddning och grillade oxfilé istället! Kvällen avslutades framför hyrfilmen End of Watch å så fick jag böla lite på fö’lsedan mä… oväntat bra var det trots allt. Och läskig. Det är ju såhär det är alldeles för ofta. I verkligheten. Tacka vet jag lilla västkustsverige. Än i några år iaf?!

Nu är dagen alldeles strax slut och jag vill verkligen nosa TACK för alla grattisar på alla vis! Det har varit en jättebra dag verkligen!

27/4 - om loppis i kvastarnas rike å sol, lek och bjudmiddag i fina Varberg!
30/4 - om isvalborg?
4 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *