9/4 – om kalenderbiteri.

8/4 - om tjänsten "SMSgrupp".
10/4 - om lite vinter i sydostasien?

Naglarna är kortare än vanligt efter en dag med scheman på längden och tvären. Förskolan vill ha sommarschema och vi (läs: jag) försöker knåpa ihop vad jag kan på de preliminära uppgifter jag har. Pju. Nu har iaf förskolan fått sitt, och våra kalendrar fått sitt. Jag har inte fått nåt alls av den vårvintersol som enligt uppgift lyser från den ljusa gråvita aprilhimlen. Men det blåser säkert västkustska isvindar runt knutarna så jag söker tröst i att denna trista uppgift nu är färdig. Typ!

8/4 - om tjänsten "SMSgrupp".
10/4 - om lite vinter i sydostasien?
8 comments Lägg till din
 1. Jag har varit så duktig att jag lyckats lägga ut samtliga kvarvarande FP-dagar för storebror innan han fyller 8 😀 Och begärt dem redan nu så jag inte ska glömma! Måste bara göra en överlåtelse från maken till mig på hälften av dem, pdf-formuläret funkar inte på min dator trots rätt version på adobe-reader *morr*

  Jag avundas er inte att ha två med ”butikstider” i familjen – får mig dock att uppskatta våra hyfsat fria och ”förlägg din egen tid”-jobb 😉 lite mer!

  1. Det kunde varit värre! Vi kunde varit polisaspiranter båda två? Eller jobbat inom landstinget? Eller varit arbetslösa?

   Ja hujedamej för föräldradagar. Det är därför jag nu sitter och planerar långresa med kidsen! 114 dagar kvar på Millan – vilka det såklart inte är jättebråttom med – och 119,25 kvar på EmmaLi. Sugen på lite Thailand med oss? 🙂

   1. Vi har slösat lite mer med As dagar så han lär inte få vara hemma hela somrar tills han är 8… *dåligt samvete* Vi hade 18 SGI-dagar kvar på V nu, har 79 dagar kvar på A… räcker ju inte 4 somrar…

    Skulle gärna åka på semester med dig och kidsen, men Thailand är inte mitt förstaval…

    1. Kompa somrarna mot lite azurblått hav och poolhäng i vinter!! Thai är inte mitt heller, men nu måste jag sluta tänka med samvetet och börja tillbe mammon… men inget är spikat! Vart vill du istället?

     1. njaaaa, våra somrar väger tyngre 😉 Kan tänka mig att fly till huset i spanien jag nämnde, lite off season 😀 typ 3 veckor eller så.

      1. Hänkar gärna till España ett annat år! Den här gången vill jag ha det rejält långt/länge hemifrån, billigt, bekvämt och varmt!

 2. Nackdelen med bara ett barn (och en vinter i Thailand) är att dagarna i princip är slut!

  Tur att jag har ett fritt jobb (och just ny jobbar betydligt mer än mina 80% så jag kan vara mycket ledig ändå) Men fler långresor blir det inte! Men Jag kan andas och ta M ledigt alla stängda veckor.

  (K däremot har ingen flex och komp eller övertid… Så han lär väl få våra kvarvarande 15 dagar de närmaste åren)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *