Dagsens tips: lägg grejerna där du minns att de kan vara.

21/4 - om hajar, bilkö och inga lösa tänder mer.
22/4 - om takstatus dag 1.

*rys* Känslan av att inte hitta sina svajnigt dyra solglasögon trots att huset vänts uppånerpå och stället där de borde legat kollats tre gånger. Det är ingen bra känsla. Alls. Vilket däremot kan sägas om känslan av att hitta sina asaäxpänsivv glajjer! – på ett ställe man iofs redan letat på men tydligen inte så noga 🙂

Bara för det ska det la såklart inte behövas solisar den här veckan…

Mina fina goretexregnbrallor… var tusan va det jag la dom? 😉

21/4 - om hajar, bilkö och inga lösa tänder mer.
22/4 - om takstatus dag 1.
6 comments Lägg till din
 1. Man ska vara noga med att lägga vissa saker på sin plats!

  Främst nycklar, plånbok och busskort! Men även solglasögon! Det blir så stressiga mornar annars!

  Hann du?

  1. Japp jag hann! Det var igår kväll jag la nästan trekvart på att leta 🙂

   Ja jisses. All vånda dessa nycklar å plånkor kostat mänskligheten!

 2. *asg*
  Jag snillade bort mina svindyra glajjer. Och jag som varit så noga med att de antingen sitter på hvuudet eller ligger i fodralet. Upptäckte det när vi åkte till ALV och fodralet var tomt. Hade INGEN aning om var de var!
  Köpte ett par nya billiga på ICA. De tog A sönder på Kreta :-s Köpte ett par fejk där. Askassa. Funderade på att gräva djupt och köpa nya. Sedan går jag upp till fd IT-avdelningen på jobbet för att städa undan efter ett projekt jag lett som hängt där under sommaren och vad hittar jag!

  Mina brillor!!

  så jäkla glad, och vilken tur, jag hade nog inte besökt den avdelningen på ett par år annars…

  Tur att du hittade dina!

 3. Att leta efter saker – det är en stor del av min vardag. Vet inte hur många gånger som jag har bestämt mig för att börja ett nytt och mer ordningsamt liv, men det går inte.

  Det var bl.a. därför jag skaffade progressiva glas… jag höll på att leta ihjäl mig efter läsglasen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *