12/5 – om vad som borde varit en eftermiddag i simhallen.

11/5 - om en fläskläpp och en stjärna till kund.
14/5 - om en äktenskaplig prövning.

Helt i onödan bytte jag bort en jobbsöndag för det blidde ingen familjedag på Klitterbadet som planerat 🙁 istället blev det rensa städa putsa fejja och leka järnet. Joo… vi fördelade uppgifterna mellan familjemedlemmarna som så att vi vuxna tog de fyra första sysslorna och kidsen roffade åt sig den sista.

Nu har vi rena fönster åt fyra håll på båda plan, faktiskt nästan plats i köket eftersom det mesta ”sålänge” är bortplockat (det kan la bara vara hos oss det i någorlunda prydliga högar samlas så jämrans mycket på köksbänken; to do-listor, jobbscheman, terminsbrev från förskolan, tidningarna Buffé, Viivilla och Villaägaren, en gratisblaska, en halvläst bok, en 2,5″ hårddisk, fina teckningar, ganska fina teckningar, en mössa, nåt branschmagasin, två vita krukor, obetalda och betalda räkningar, rabattkuponger, kalasinbjudningar, kvitton, kärleksbrev, mynt, hårspännen samt i det här fallet en obesvarad lunta från SCB och lite gammalt buzzadormaterial), vi har också ommöblerat bland några tavlor och i gamla roslandet finns inte längre så många maskrosor som imorse. Sen åkte Mattias till Kvantum med kidsen och jag bytte gardiner i vardagsrummet. Japp! Vit spets tog över efter vinröd sammet. Får se om vi kan trivas med dessa, annars får vi la köra nakna fönster över sommaren – eller hur lång tid den nu tar för oss att bestämma om vi ska köpa nya gardiner eller sätta upp de gamla 😉

Kvällen avslutades framför veckans avsnitt av Debatt. Vi såg Uppdrag granskning igår och följde idag upp med diskussionen om William och poliserna i Jönköping. Självfallet tycker jag en hel massa om det som hänt men jag sparar allt till ett eget inlägg. Tills dess,

tjenixen!

11/5 - om en fläskläpp och en stjärna till kund.
14/5 - om en äktenskaplig prövning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *