14/5 – om en äktenskaplig prövning.

12/5 - om vad som borde varit en eftermiddag i simhallen.
15/5 - om hur omöjligt det är att gömma kablar... snyggt!?

Det är änna lite olika med olika äkta makar såklart, men sånt som triggar våra nerver och klor är att samarbeta i monteringsrelatetade situationer 🙂 nu har vi förvånat oss själva igen genom att – nästan helt smärtfritt – borra upp tv:n på väggen! Tog bara ett par timmar, och det jäkligaste var inte att vattenpassa eller dammsuga betongdamm utan att plugga i de olydiga hdmi-kablarna :p

Helst vill jag ju ha ett separat tv-rum men i väntan på möjlighet till det så, japp, efter två år på fot får han nu luft runt ambilighten lille Philip. Vi är ju annars såna som gärna möblerar om vardagsrummet med ojämna mellanrum så det är med en känsla av mjaauu jag nu måste erkänna att det faktiskt är spikat var tvn måste vara!

Nu fattas bara lite kabeldöljning å sådär. Hur lång tror du det tar att få fason på det? Närmast gissning vinner en kexchoklad…

12/5 - om vad som borde varit en eftermiddag i simhallen.
15/5 - om hur omöjligt det är att gömma kablar... snyggt!?
2 comments Lägg till din
  1. Jag gissar att Maken får spunk inom 7 dagar och att kablarna då blir dolda 😀

    Vi har slutat samarbeta i monteringshänseenden, och om vi nödgas intar jag den lydiga assistentens roll som inte ifrågasätter, smärtfriast så 😀

    1. Haha! Menar du min make så… nädu… då kunde dom allt få hänga där å fladdra i ett par tre år eller så 🙂

      Ang montering så; klokt av er vänner! Vi gör en liknande lösning, fast tvärtom. Eller alltså, problemet är väl att ingen av oss direkt vill agera assistent men när maken är smart nog att göra det brukar saker gå ganska smärtfritt 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *