17/5 – om allmänbildning mellan generationerna :)

16/5 - om status på vår, eller typ änna avsaknaden av densamma.
18/5 - om mellofinal 2013.

Sitter på lunchrasten med två yngre kollegor framför TVn och tittar på Seinfeld. En reklamsnutt med ärrig gammal hockeyspelare dyker upp och jag tjohooar till, frågar glatt om ungdomarna vet vem han är och får – föga förvånande :p – ett nekande svar. ”Tänk kalsonger”, hintar jag varvid den ena av youngstersarna undrar om det kanske var Björn Borg… mitt hostande räcker som svar och vid nästa gissning ligger jag på golvet och dör en smula av skrattkramp. Vem som gissades på? Calvin Klein! 😀

Jojustde’ja. Ni i min generation vet såklart vem som syntes i bild. En glass till först rätt inkomna svar erbjuds!

16/5 - om status på vår, eller typ änna avsaknaden av densamma.
18/5 - om mellofinal 2013.
10 comments Lägg till din
      1. Börje

        Och nu tycker jag du är kinkig! Hans förnamn är väl liksom givet (för vår generation)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *