18/5 – om mellofinal 2013.

17/5 - om allmĂ€nbildning mellan generationerna 🙂
19/5 - om Saade tycker jag inte.

Undrar hur lĂ€nge Millan orkar ikvĂ€ll men vi satsar pĂ„ all in 🙂 EmmaLi lĂ€r iaf orka hela kvĂ€llen, hon Ă€lskar mello!

Laddade med fajt frĂ„n trĂ€dgĂ„rden hela dan (vilken underbar sommardag det varit!) och med lamm och gris pĂ„ grillen ser vi nu fram emot musikfesten frĂ„n Malmö! Vi försökte bjuda in oss till nĂ„gra kompisar men de var sjĂ€lva bortbjudna – och vi kunde liksom inte trĂ€nga oss pĂ„ dĂ€r ;p men det blir nog bra sĂ„hĂ€r med!

20130518-212410.jpg
grilltillbehör!

MĂ„ bĂ€sta lĂ„t vinna! Jag tror jag hĂ„ller pĂ„ GjĂ„Ă„rdjia… fast de fĂ„r inte vinna, det kan gĂ€rna Finland göra istĂ€llet som fĂ„r min röst frĂ„n esc-appen, tror jag?

17/5 - om allmĂ€nbildning mellan generationerna 🙂
19/5 - om Saade tycker jag inte.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *