18/5 – om mellofinal 2013.

17/5 - om allmänbildning mellan generationerna 🙂
19/5 - om Saade tycker jag inte.

Undrar hur länge Millan orkar ikväll men vi satsar på all in 🙂 EmmaLi lär iaf orka hela kvällen, hon älskar mello!

Laddade med fajt från trädgården hela dan (vilken underbar sommardag det varit!) och med lamm och gris på grillen ser vi nu fram emot musikfesten från Malmö! Vi försökte bjuda in oss till några kompisar men de var själva bortbjudna – och vi kunde liksom inte tränga oss på där ;p men det blir nog bra såhär med!

20130518-212410.jpg
grilltillbehör!

Må bästa låt vinna! Jag tror jag håller på Gjåårdjia… fast de får inte vinna, det kan gärna Finland göra istället som får min röst från esc-appen, tror jag?

17/5 - om allmänbildning mellan generationerna 🙂
19/5 - om Saade tycker jag inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *