21/5 – om en kvällsmat vid havet.

Dagsens tips: låt bli att tjafsa så slipper alla bråk.
Dagsens tips: kvällsljus vid Kattegatt.

En timme före schemalagd tid brummade GSLen från parkeringen utanför jobbet och när bilpoolarna droppats av for jag till en fotobutik i stan. Efter en svettig kvart svävade jag därifrån med ny glugg på gamla Eos (min kamera är en antik Canon 400D och som komplement till älsklingsobjektivet, en ef 50mm f/1.4 usm, läggs nu ett Tamron 17-50/2.8 VC!) och en på köpet fådd inbjudan till butikens fotokurs. Blev superglad för den där kursen! Vet inte vad den ger, men som helt självlärd fotograf känns det lyxigt att få en smula proffshjälp 🙂

Varmt och gosigt var det ute så jag hämtade upp familjen hemma och drog till Getterön för kvällsskräpmat. Kidsen var lika delar lyckliga över burgaren som de var över att få leka, skutta och vid behov schasa bort trutar från vårt bord. Jag passade såklart på att fota lite. Några bevis från detta bifogas i skyddat inlägg här ovanför (imorgon). Allt blev inte bra – såklart – och några bilder togs med mobilen, men som min kloka kollega idag lärde mig…

den bästa kameran är [inte den med bäst prestanda eller optik, utan] den man har med sig!
Dagsens tips: låt bli att tjafsa så slipper alla bråk.
Dagsens tips: kvällsljus vid Kattegatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *