26/5 – om helgen i Vimmerby.

25/5 - om ALV, here we come, Milla å jag!
27/5 - om Tengils allra sötaste och ofarligaste soldater!

Sååå mysig helg! Sol, regn, lek, skratt, mat, lite vin, lite sömn å rätt många mil i regn hem från Småland. Underbara Astrid Lindgrens Värld med fem goa tjejer/vänner, lika många barn, Millan å jag: bästa mors dag på länge!


Mjau. För. Med mig hem fick jag en stor klump i halsen, huvudvärk och sjukdomskänsla i kroppen. Vaffö då liksom?!

25/5 - om ALV, here we come, Milla å jag!
27/5 - om Tengils allra sötaste och ofarligaste soldater!
4 comments Lägg till din
 1. Det är en magisk plats!

  Hoppas den där sjukdomskänslan försvann och att du mår toppen idag!

  1. Ja det är ett lyckorusställe det där ALV! Ska bli så himla mysigt att åka dit med er i augusti!

   Tyvärr blidde det värre… jag stannade hemma från jobbet idag och har sovit typ åtta timmar. Huvudvärk from hell och en märklig känsla av matthet i hela kroppen. Uääh. När min svärmor var här och lämnade barnen som hon hjälpt hämta på förskolan höll jag på att svimma bara av att stå upp. Mycket obehagligt 🙁

   Krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *