28/5 – om vips så funkar den bara, den däringa skrivaren.

27/5 - om Tengils allra sötaste och ofarligaste soldater!
Dagsens tips: Astrid Lindgrens Värld!

Eller okej då. Inte så ”vips” kanske. Lite jobb krävdes det visst och med min nuvarande huvudvärk tog det längre tid än beräknat (måste ju hämta luft och dricka vatten och lite kaffe och vila och hämta luft igen) men nu så! Jo, såhär var det ju, men nu är ordningen återställd och jag är rätt nöjd. Det är en jäklans bra skrivare det där, en gammal HP Photosmart 7510, och jag tror nog vi kan bli vänner igen nu när han bestämt sig för att samarbeta.

Imorgon kommer altanbyggherren och tills då behöver vi diskussionsunderlag. Jag har nu skrivit ut ett fantasistaket, lite för att se hans reaktion men också för att vi har en plan som i viss mån innefattar det där ”flytande” räcket. Hur det ser ut? Så här!

27/5 - om Tengils allra sötaste och ofarligaste soldater!
Dagsens tips: Astrid Lindgrens Värld!
6 comments Lägg till din
 1. Det sägs ju att kvinnor kan. Jag är glad att du visade att tesen stämmer. 😀
  Snyggt räcke!

  *påminner återigen om en middagsbjudning med fem personer jämte dig själv*

  Kram!

  1. I mitt fall vore det väl rätt illa om jag skulle behöva vända mig till min på andra områden grymt duktige make för teknisk support 😀 han jobbar med kläder, jag med TV-apparater, datorer och hårblåsar!

   Ang räcket så, ja det är snyggt när det inte är några hörnstolpar tycker vi. Ska se om de kan göra nåt i den stilen till oss?

   Uff. Tack för påminnelse, nu hade det runnit helt bort! Ska försöka hinna i veckan!

  1. Haha! Näää… vi lägger ingen sommartid på att renovera inte 🙂 vi är såna som lejer bort hantverksjobb så att allt är färdigt till semestern, t ex till att dricka en kall Lech på nya lilla kvällssol-altanen!

   1. Mer som att pengarna läggs på hantverkare istället för semesterresor!

    Själva lägger vi pengarna på dubbelt boende!

    1. Det ena är lika bra som det andra att lägga pengar på vettula 😀 fast nu blir det inte altan förrän i höst… snickarna hann inte förrän efter semestern. Men det är okej. Vi har eg ingen brådska!

     Och jag håller ju tummarna fethårt som du vet för att ni inte behöver det dubbla boendet så länge!! – eller ens alls helst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *