30/5 – om när det typ blåser ont.

Dagsens tips: Astrid Lindgrens Värld!
31/5 - om många sparade tusenlappar 🙂

Ibland, typ när det stormar så jävlans mycket att hatten flyger av, då är det lyckosamt att omge sig med mänskor som liksom bara finns där! Vänner som läar, skickar kramar och omtankar. Som erbjuder tröst på mjuka axlar, och att lyssna på stormen med mig (om jag skulle vilja). Fina vänner som förklarar att dom förstår. Till alla er: TACK!

Ville bara säga det ❤

Dagsens tips: Astrid Lindgrens Värld!
31/5 - om många sparade tusenlappar 🙂
12 comments Lägg till din
 1. Känns som om jag missat nåt. Vad har hänt? Inget allvarligt hoppas jag? Massa kramar om iaf <3

  1. En incident på FB… jag blev av min bror uthängd för att vara ett monster. Ungefär. Jag vet inte varför han skriver så privat i sin logg, han brukar skriva om sina flickvänner också när han är arg/ledsen, och det som är värst just nu är inte att han ljuger så mycket i det han skriver utan att en av de personer jag skulle behöva ett enkelt ”det han gjort är inte okej” från vägrar ge mig det. Min man är en klippa och erbjuder – särskilt efter att ha fått läsa allt, han är lika frågande som jag till en väldig massa varför – en varm famn vid min sida ♥ Men det tar mycket ork att överhuvudtaget stå upp just nu.

   Jag fick en hel del sms, mail och fysiska kramar av olika vänner efter den här händelsen (många hänger ju på Facebook nuförtiden 😉 och… tja… jag blev i min sorg i nån slags fånig ”state of glädje och lättnad” över att många mänskor också tyckte det var fel att han skrev så privat om mig på internet (och/eller inte trodde på hans lögner), och då skrev jag den här nosningen. Dumt kanske, jag vet, men… äh, jag vet inte riktigt hur jag tänkte.

 2. Hejs…nu förstår jag vad som hänt!!!! Massa kramar om tjejen <3 Vet inte vad jag skall säga faktiskt! Bara att om du vill prata så finns jag här för dig det vet du!

  Löv jo vännen!

  Kram

  1. Tack gulliga du! ♥ tar gärna emot alla kramar jag kan få just nu… är sjukt låg. Och du kan ju känslan jag har 🙁

   Om jag är bölig imorgon på jobbet så vet du varför…!

   Krams tillbaks!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *