6/5 – om sommarkänsla i luften.

Dagsens tips: simskola!
7/5 - om att vara lite kär i ett hotell.

Idag smällde det till och vips var det härligt ljummet i vinden och sommarkänsla! När jag gick ut till bilen imorse fåglarna kvittrade så ofantligt mycket att jag fick lyckorus och det kändes därför jättehemskt att två mil senare få en liten dansande pippi på bilrutan 🙁 jag hade inte möjlighet att varken väja eller vända tillbaka å begrava den. Å kanske kanske klarade den sig?

Imorgon far makarna hedbert på inköpsresa till Stockholm. Armani står på schemat och vi har bokat rum på Story Hotel. Någon med erfarenhet därifrån? Tips för eftermiddagsaktivitet mottages också tacksamt! T ex om någon av de huvudstadsboende nosarna halvt spontant vill träffas å kaffa eller nåt? 🙂

Kanske blir takläggarna förresten klara imorgon! Allt plåtarbete är plåtat, trasig fasad är murad och då är också allt taktegel på plats. Det som saknas är en markis på Millas fönster (kommer på onsdag) och stuprör (men de byts nog inte förrän ställningen är borta, vilket troligen inte blir förrän tidigast på fredag? – är ju röd dag på torsdag). Allt har gått så smidigt och smärtfritt att jag inte kan förstå!!? Fast det förstås… än är bäcken inte överhoppad… ;p

Dagsens tips: simskola!
7/5 - om att vara lite kär i ett hotell.
4 comments Lägg till din
  1. med tanke på vädret kan det nog vara trevligt att hänga på TGF i eftermiddag

    1. Var inte färdig från inköpet förrän halv sex å då var alla uteställen knökfulla av AW:are 🙂 vi tog en tidig kvällsmat och utnyttjade sen hotellrummet med mys, lite vin och badkar! Men tack för tips!

  2. aha! Nu har det klarnat! Affärsresa… hm… jag undrar om det är en sån affärsresa som jag var på igår, då jag gjorde en del investeringar i diverse klädbutiker… Dock ej Armani. Men Massai var det några % på.

    1. Nja. Vi var nog inte riktigt på samma typ av resa du och jag 🙂 det här var jobbinköp (till makens butik), fast av en slump passerade vi förbi en enda butik och vips hade vi kassar att bära på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *