7/5 – om att vara lite kär i ett hotell.

6/5 - om sommarkänsla i luften.
8/5 - om fördelen med 1:a klass-biljett vid tågförsening 🙂

Men bah… ajminlöööv!

20130507-170434.jpg
20130507-170444.jpg
the Bath Room på Story Hotel

Hela stället är så rätt och sniggt att jag dör lite. Fetgilla och trivas! Vi blev inte insläppta på rummet direkt när vi kom – var lite tidiga till incheckning – och sippade varsin Brooklyn Pale Ale i snajsiga baren (importerad av Carlsberg tror jag; såna får du gärna bjuda på på vackra altantrappen i sommar Marina! :) och det kändes sjukt rätt att kyla ner sig med en sån på årets hittills varmaste dag!

20130507-184754.jpg
i baren på Story Hotel


Å jodå! Inköpet gått fint, snygga kläder till salu runt jul på Lolles! Kom å köp!

6/5 - om sommarkänsla i luften.
8/5 - om fördelen med 1:a klass-biljett vid tågförsening 🙂
6 comments Lägg till din
 1. Men är du ute och reser nu igen? Jag har tydligen missat nåt… har stundtals lite annat för mig (som att vila på soffan eller skura altanen…)

  1. Men vad säger du?! Har du annat för dig än att hänga i mina nosar? Ujuj. Nu blir jag allt besviken förstår du säkert…

   😀

 2. Smaken är nog som baken i detta fallet. Jag gillade handfatet men avskydde glasväggen vid badkaret. 😛
  Ha en fantastisk ’helg’ i storstan. 😀
  Kram

  1. Dom har bara ett enda sånt här rum och som badkarsälskare på en nästan fanatisk nivå så valdes det med omsorg! Jag förstår att det inte faller alla på läppen, och det är väldigt litet – men ljust iom glasväggen – så det blir till att veta vad man beställer!

   Å som det utnyttjades… badade så jag var skrynkligare än min gamla farmor!

   Handfatet ja… jisses! Så fint! Och du skulle sett toaletten i restaurangen… kanske en av de snyggaste jag nånsin varit inne på!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *