9/5 – om en tågförsening, att sakna en altan där solen skiner, att vara typ asatrött och att ha haft en jättefin dag!

8/5 - om fördelen med 1:a klass-biljett vid tågförsening 🙂
10/5 - om en kriminells bekännelse.

Klockan halv sex låg jag i min säng imorse. Då hade vi suttit på Centralen i sju timmar (oki, då var vi en timme för tidiga till avgången), på ett tåg i nästan fyra och slutligen på en buss i ungefär en timme. Urlakad men überpigg – en strötimme sömn här och där under resans gång underlättar inte irritation och tjurighet över att vara ungefär åtta timmar försenade – lyckades jag till slut slockna.

Tjugo över tio i förmiddags vaknade jag och sen var det lögn att somna om. Planerade lek-/kaffedejten i trädgården organiserades kvickt om till inomhuslekland och det blev en riktigt mysig dag! Ungarna lekte järnet och vi drack kaffe så jag blev alldeles darrig och skrattade och pratade och det var en sån där skitbra eftermiddag och det enda smolket var väl att vi kände oss tvungna att skippa halvt planerade grillrejset hos oss på kvällen due to genomklappning av för lite sömn och nu när kidsen äntligen ligger i sina sängar och vi placerat nyköpet på sin plats (hint: Gröna fåglar och Manhattan på stålstativ) ska vi vräka oss i soffan och försöka hålla oss vakna till en hyrd film som måste hinna ses.

Altan förresten ja. När vi kom ut från Lekstugan idag värmde solen så härligt att den där altanen vi inte har än lockade så jag blev lite kollrig. Har rekat räcken så jag nästan är trött på’t, men nu tror vi att vi vet hur vi vill ha det. Frågan är bara när snickarna hinner komma hit och spika trall hos oss?

Imorgon jobb igen. Och ny operatör på mobilen… lite nervöst faktiskt!


ps. tack för lunchen mamma! och för hjälp med barnvakteri hela natten medan vi väntade på att få komma hem!

ps igen. katten W har inte visat sig på några dagar… har inte hunnit börja bli orolig än, men… mjau?!

sista ps. taket är klart nu tror vi! troligen kommer snickar’n å besiktigar imorron och sen är det väck med tandställningen runt huset och innan vi vet ordet av har det la bliddit sommar och vi fått en faktura 🙂

8/5 - om fördelen med 1:a klass-biljett vid tågförsening 🙂
10/5 - om en kriminells bekännelse.
2 comments Lägg till din
  1. Det var en riktigt lyckad inomhusleklandsplaydate tycker jag! Och sörj inte grilleriet, det tar vi igen på den nya altanen sedan 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.