11/6 – om Zlatan mot Färöarna på Friends Arena.

10/6 - om att behöva solglasögon i Varberg (å lite om att de faktiskt hade behövts i Kph också!).
12/6 - om när civilkurage blir obehagligt.

Med nöd och näppe lyckades Sverige få tre poäng med sig mot Färöarna i VM-kvalet. Trots 2-0 (varav ett straffmål) visade landslaget att de inte har i Brasilien att göra nästa sommar. Tyvärr. En bedrövligt värd utvisning av Andreas Granqvist och ett spel så lojt att 31000 i publiken på Friends Arena i Solna är tystare än 300 pers i hemmaklacken på Påskbergsvallen – t ex i derbyt när Varbergs BoIS möter Falkenbergs FF på lördag.

Kuriosa: Matchens mest spännande händelse var när en stackars kalle råkade fippla och plötsligt fanns två bollar på plan… samtidigt…

Nä. Blä. Fotboll blir inte mycket mer ointressant än såhär. Jo förresten, när EA Sports trots över 50000 underskrifter vägrar ens fundera på att göra damlag i nya versioner av Fifa-spel. Skäms! Damernas landslag skulle aldrig spela ett såhär dåligt kval! Det är jag säker på… inte ens i Fifas version.

10/6 - om att behöva solglasögon i Varberg (å lite om att de faktiskt hade behövts i Kph också!).
12/6 - om när civilkurage blir obehagligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *