25/6 – om mer Sommar, en löneförmån samt en mobil som tjurigt börjar sluta samarbeta.

24/6 - om Sommar, precis som det ska vara.
27/6 - om som på den gamla goda tiden på jobbet!

Liv Strömquists program föll mig inte i smaken. Fast det tog sig på mitten och lite på slutet. Men summasummarum blir det tre ganska stora ZZZ i betyg. På vägen hem från jobbet hann jag också komma nästan hela vägen igenom Lasse Kronérs program och han har just hamnat i Latinkvarteren i Paris. Jag gillar och hänger gärna på so far.

Min tjif har sträckt sig illa i hela ryggen och jag hjälpte, på frivillig befallning, henom klena Voltaren på elaka muskler. En löneförmån 🙂 sas det på kontoret. Ordinär hjälpsamhet, tyckte jag där stackars tjifen stod utan skjorta i väntan på att det centimetertjocka lagret kräm skulle torka! Om det blir diklofenakförgiftning vill jag inte hållas ansvarig – för jag lydde bara typ order! Fast jag antar det blir avdrag på lönen nästa månad om komplikationer uppstår!

Min mobil börjar apropå jobbet bete sig ovilligt. Är det det faktum att jag bestämt mig för att apsilut inte köpa nån ny som ligger bakom detta beteende?

24/6 - om Sommar, precis som det ska vara.
27/6 - om som på den gamla goda tiden på jobbet!
2 comments Lägg till din
 1. Usch, ryggvärd och tandvärk är det värsta som finns i ’vanlig’ värkväg.

  Telefoner har ett sjätte sinne. Det är skapat av tillverkarna och talar om när vi inte tänker uppdatera inom de tidsram tillverkarna vill. Därför krånglar de så snart garantin gått ut. Jag misstänker en konspiration. 😉

  1. Skavsår är inte så snajsigt det heller 😉

   Haha! Ja… jag undrar om det inte ligger nåt i det du skriver?! Garantin har iofs gått ut på min gamla mobil sen länge, det är bara det att jag bestämt mig för att hålla ut så länge som möjligt med den här tills det ev kommer en uppdaterad iphone i höst eller så?

   Krams till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *