30/6 – om dagen efter en jobbfest.

28/6 - om Louisiana.
1/7 - om vad det här är för en #}%€] sommar?!

Sitter utanför min kollegas hus å väntar på att han ska vakna så vi kan åka till jobbet. I vanlig ordning smsade jag innan jag körde hemifrån, men när ingen mänska syntes till varken utanför eller i huset anade jag oråd. Jajemen! Ett telefonsamtal befästade: han sov!

Men sämre start på söndagen kunde jag ju ha! Om än vi blir sena till jobbet… Fast jag har varnat övriga kollegor (utom en som jag pinsamt missade), kaffet har jag med mig, fågelkvitter utanför å med öppen bildörr har jag det rätt okej!

 

20130630-090057.jpg
28/6 - om Louisiana.
1/7 - om vad det här är för en #}%€] sommar?!
4 comments Lägg till din
    1. Jamen det är det verkligen! Grönskan är vad jag verkligen älskar med Sverige! Men… just nu är det lite för grönt med tanke på allt hysteriska regnande de senaste dagarna/veckorna. Hade varit fint med lite sol och värme också. Mer än några timmar åt gången mitt på dan…

      //hälsningar från en som gillar värme på sommaren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *