4/6 – om ”nya” nosar!

3/6 - om Borgen.
5/6 - om fotografering för dummies.

Ullisar goes public på ett högst o-ulliskt vis och visar nu både familjen (som såklart är tillfrågad) och sig själv i hedern. Hur ”nya” nosarna ser ut på annat än min lilla mbc (och på TVn via boxeeboxen) vet jag inte än så hilfe, vänner pliis, ser det okej ut i era webläsare? Funkar det i mobilerna och på surfplattorna?

Jag har suttit många timmar å pillat med pixlar och procenter hit och dit men helt perfekt blir det ju inte. Och eftersom jag inte har skillsen att göra en riktig header i ex Photoshop – jag äger programmet men har inte lyckats klura ut särskilt mycket om hur jag ska kunna använda det ;p – får det bli sånt häringa hemmabygge istället. Lite old school programmering light, typ. Men det kliar på ett kontrollfreak att släppa nosarna vind för våg på detta vis skaduveta!


Idag har det förresten varit soligt men kallblåsigt och temperaturen på termometern har knappast varit detsamma som i luften. Vi har fyllt på blomsterkrukorna runt lilla huset så nu blommar det iaf i några dagar till 🙂 På kvällen, precis innan jag skulle gå upp och läsa för EmmaLi, steg jag ut nån minut på altanen på framsidan och kände efter. Jodå. Varmt och lugnt så länge det läade, och solen värmde gosigt mellan vindpustarna. Och blommorna lever än 😀

3/6 - om Borgen.
5/6 - om fotografering för dummies.
12 comments Lägg till din
 1. Bilderna är jättefina! De sitter på höger sida och lämnar mitten mellan dem och din pyjamasbild vitt. Är det tänkt så? Jag tittar i både Firefox och Opera, ifall du undrar. 😀
  Kram!

  1. Tack goa du för respons!

   Ja, det måste bli så tyvärr eftersom jag måste lägga in bilderna manuellt (som header-bakgrund och som content-dito). I sinom tid försvinner säkert små tassarna i sängen, men jag måste känna in mig lite men de nya fotona först 🙂

   Kramar och go’natt – å en bra natt på jobbet önskar jag dig för jag gissar det är där du är!

   1. Jag är likadan, vill gärna känna in mig i det nya innan jag helt överger det gamla. 🙂

    Och nej, jag var hemma. Nattuggla även där, ser du. 😉 Men tack för omtanken. <3
    Kram

 2. I min telefon syns ingen förändring alls… Har du bytt tillbaka eller är det min telefon eller att jag surfar med telefon?

   1. Det finns en liten ruta med bilder väldigt långt ner i vänsterspalten på iFånen. Är det nyheten? Huvudet är identiskt med förr

    1. Du har de gamla nosarnas utseende i din mobil fortfarande 🙂 testa att rensa cacheminnet!

     Vilken webläsare kör du med?

  1. Gissar det där första var nån smajli som inte syntes hos mig? 🙂

   Äh jag bara skyller på det där Photoshop:et… redigera kan jag ju göra rätt okej i iPhoto och jag klarar mig fint utan utklippta detaljer, det funkar fint med kollage för mig. Men det var väldigt snällt att du erbjuder dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *