15/7 – om en förmiddag framför datorn, och en kväll med ”nya” vänner!

Dagsens tips: ta eget ansvar i flickuppfostran!
Dagsens tips: ett universalt tecken för "förlåt".

Kidsen ville spela dataspel och vädret höll med!

Vet inte riktigt hur jag tänkte men två gamla laptops letades fram och jag hade nån slags plan att själv samtidigt kunna uppdatera mitt liv i sociala medier, typ svara på nosade kommentarer å så… men… om än tjejerna har blivit rätt duktiga på att klara sig själva på svt barn så har de blivit mac:ifierade och satt som förstelnade framför varsin PC. ”Hur snurrar jag uppåt?!” undrade EmmaLi och tittade förtvivlat på den minimala touchpaden :p

Kan väl säga som så att inte en endaste bloggvän blev läst, bara en kommentar svarad på och inga nyhetssidor scannade 😀 Men jag hann faktiskt snabbt diskutera Per Gessle på fejjan. Och en ynka responsad kommentar är bättre än ingen?

Nu lunch och pussa på två små älskade ungar!edit 23:53

  Familjen Jansson passerade Varberg på väg till Legoland och sååå glad är jag för det för nu fick vi en rätt spontan kväll med lek på Spööökitetslekplatsen, mat på Bodegan (andra dan i rad…) och slutligen kaffe på vår svinkalla altan! Men är det sommar så är det!! resonerade vi och värmde våra koppar med kaffe, filtar, whisky och rom. Jag bjöd Olivia på gammalt te så hon fick hicka, men jag tror det gick över sen? 🙂

  Många skratt, barnen fick heliumballongar (Millas helium var dåligt dock för det var knappt flytkraft i hennes), jag fick krama min fina Olivia och Mallias blev lycklig över en ny öldrickarvän i Mange!

  På fredag passerar de vårt hus igen – förhoppningsvis – och då blir det trångt i Villa Morkulla 🙂 goa Norrköpingsfolket från Kanarieöarna landar hos oss på torsdag och jag tror det här är precis vad jag behöver; mångas ärliga skratt omkring mig! Min gamla stalker har förresten konstaterat att man måste dricka minst en öl varje dan på semestern; annars måste man gå in och straffjobba. Jag ligger några efter men kanske går det att justera i efterhand? Ingen skvallrar väl ändå för tjifen, hoppas jag…

Dagsens tips: ta eget ansvar i flickuppfostran!
Dagsens tips: ett universalt tecken för "förlåt".
4 comments Lägg till din
 1. Avslappnat, kravlöst, oprententiöst umgänge med människor man gillar och som tar en som man är är balsam för en sårad själ!

 2. Bara stora klarar hjälpligt en dator, de är helt plattifierade och lilla försöker desperat byta sida genom att slide-a över skärmen 😀

  Vårt besök har nu åkt hem och vi förundras över hur tyst ett hus kan vara när det bara är 4 personer i det 😀

  1. Lilla har ju eg bättre finmotorik än Stora men det är fortfarande bara på apsilut grundnivå. Lilla fixar iofs lätt hjälpa Byggare Bob bygga en fontän på SVT Barn, och Stora fixar rätt många spel själv, och de hon inte fixar lämnar hon och väljer nåt annat istället.

   Hehe, jag har ju en gammal HP med touchskärm så rent krasst funkar det ju att peka på skärmen, men med gammalt Vista som operativsystem går det inte att bläddra sig framåt såklart 🙂 men att rita i paint kan va rätt skoj på den datorn.

   Vi får gäster på torsdag och det ska bli spännande att se hur jag klarar kaoset! Peppar mig och fokuserar på att det ska bli skoj: att huset ser ut som ett bombnedslag får besökarna liksom leva med, så är det bara 😛 jag har inte fokus att fixar mer än barnen å mig själv typ…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *