19/7 – om strand, sol, fördelade könsroller och härligt full house!

18/7 - om friends in da haus!
Dagsens tips: "rosé moments"!

Millan väckte mig kl fyra i natt och kvart över sju i morse hade jag fortfarande inte somnat… en tuff natt för en ovan rosédrickare… typish 3,5 timmar sömn… Men det blev en så bra dag ändå ❤

Min rygg fick sol idag! Och barnens hud har fått salt hav!


Här hade jag skrivit en witty och klok text om dagen/kvällen men min WordPress-app slarvade bort det… Såhär mitt i natten kan/orkar jag inte skriva alltsammans igen ur minnet? Uäääh!! Det handlade iaf kortfattat om att vi lagom till kvällsgrillen kompletterades med ytterligare en familj och att trädgården sen var full av glada barn som spelade fotboll! Att det varit en livlig dag kan man förstå på att runt halv tio låg alla barn – och ett par vuxna – i sina eller andras sängar 🙂 men på altanen umgicks det livat ända tills en bra bit efter midnatt. Du ovanligt ljumma vindstilla sommarnatt, du var så välkommen!


edit:

2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *