29/7 – om bokade resor å nytt på min handled och i min garderob.

28/7 - om hemma på min gata, i stan...
Dagsens tips: se bra ut och in.

Nu duggar de tätt, resorna: Ett inköp med övernattning i huvudstan för maken och mig har bokats till mitten av augusti och på fredag åker vi till Danmark hela familjen! Ett snabbt beslut och vi hamnade på spahotell i Grenå – vilket självfallet inte betyder särskilt mycket spa-aktiviteter, däremot ett stenkast till färjeterminalen i Sverige, två lappkast till hotellet i Danmark, fyra kvicka bilturer till Djurs Sommerland (där vi aldrig varit förr men som ska vara trevligt har vi hört?) som med planerade tvådagarsbiljetter lär stå för underhållningen stor del av resan. Lite lustigt är att summorna för de båda resorna (exkluderat några hundringar dieselkostnad för Danmarkstrippen) hamnade på nästan exakt samma belopp? Dyrt att åka tåg och bo i Stockholm… eller billigt att åka med Ica-rabatt över Kattegatt?

På onsdag fyller förresten Mattias år och jag har idag farit runt som en gasell för att hitta presanger. Njo. Några gåvor fanns till mannen, men också lite goa tees och ett par jeans pour moi på rea i stadens äldsta surfshop. Tillika fanns ett nytt rosa skinnarmband till undertecknad. OCH presenter till maken, jag skrev det va? 🙂

Runt min handled sitter nu förutom arvegodset i guld och snart tioåriga morgongåvan i silver det från maken fådda Pandora i grått och det alldeles nya rosa från vad-det-nu-hette. Ovanligt smyckat för att vara mig 🙂 Och i soffan sitter nu våra barn och after beach:ar med Dumma mig. Själv ska jag skutta i badkaret och Mallias klipper gräset. Första riktiga gemensamma semesterdagen är strax till ända och jag är heeelt slut! Lugnare tempo hade varit fint men imorgon är mormorn bokad så vi kan gå på av Lolles försiktigt sponsrade PS-musikalen Footloose på teatern. EmmaLi ska till en kompis på födelsedagskalas imorgon kväll så vi får se hur vi lyckas lösa det praktiska… men det tar vi sen. Nu! Bath tub here I come!

28/7 - om hemma på min gata, i stan...
Dagsens tips: se bra ut och in.
4 comments Lägg till din
 1. Fina armband. 🙂
  Må vädergudarna vara med er på er resa och må ni ha mycket roligt. 😀 Grattis i förskott till maken.

  Jag har lagt upp bilder på brudparet i ett låst inlägg nu. 🙂

  Kram!

  1. Tack! Lite ytlighet även i nosarna måste väl varvas in 🙂

   Jag hoppas vi får okej väder i Danmark för att springa på lekland i spöregn är visserligen bra ur slippa-köa-synpunkt men hujedamej för att vara blöt och kall.

   Kikade på brudparet hos dig och skickade nya gratulationer! ♥

   Krams!

 2. Superfint! På min arm sitter fortfarande gummivariant från Robbie-konserten 😉 suger på den karamellen ett tag till 😀

  1. Tack fina du!

   Vissa karameller ska sitta kvar länge! Det finns ju folk som har flera år gamla festivalarmband på sig så en gummivariant är väl rätt okej – ur hygiensynpunkt 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *