4/7 – om helgens jobbfest, med paintball.

Dagsens tips: Avatar.
6/7 - om en Sommarinvigning på Societén...

En av mina kollegor äger en asball paintballbana och efter vad jag förstått varit flera års tjat av olika jobbkompisar la vi skojigheterna till årets väldans sena challenge där! Själv fegade jag ur, vågar inte riskera ryggdiskarna, men jag var inte ensam på fegbänken så det var okej 🙂 å nån måste ju sköta grillen!

Skojigt var att vi i år fick ta med respektive om vi ville och det ville bl a jag. Han var superglad för paintballspelandet och jag var glad för hans skull! Alla var förresten glada och det var jag glad för! Å blåmärkena…? Ujuj sicket det fortfarande ser ut på folk 🙂

Kameran var med ett slag vid banan och this is what I got:


Vi var några fler än dom som fastnade på bild, men alla som spelade lyckades jag fånga iaf!

Klockan halv tolv hade dom skötit [läs: skjutit] klart och då åkte vi hem, men typ alla andra var kvar till iaf runt halv tre om jag förstod det rätt? De badade tunna, åt paj och drack jäger bl a! Bra fest! Tack för den Mappe!

Dagsens tips: Avatar.
6/7 - om en Sommarinvigning på Societén...
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *