Dagsens tips: Avatar.

2/7 - om en "ledig" dag 🙂
4/7 - om helgens jobbfest, med paintball.

Som sista tvÄ kvarvarande mÀnskor i vÀrlden sÄg vi ikvÀll filmen Avatar. Hyrd bluray i alldeles vanlig 2D-effekt men det var okej för ja, den var skitbra!

Se den! hojtar jag uppmuntrande. Eller ehum. Det förstĂ„s. Det finns ju ingen kvar i universum som inte sett den nu…? 🙂

2/7 - om en "ledig" dag 🙂
4/7 - om helgens jobbfest, med paintball.
8 comments LĂ€gg till din
 1. *rĂ€cker genereat upp handen* Har inte sett en film pĂ„, sĂ€kert 6-7 Ă„r… inte ens en hel barnfilm har jag lyckats se i ett streck men med tanke pĂ„ hur mĂ„nga varv bilar-filmerna rullat hĂ€r hemma har jag sĂ€kert sett hela Ă€ndĂ„ 😀

  1. Haha! Vi tittar ocksÄ extremt lite pÄ ny film, dÀremot hÀnder det att vi fastnar framför spÀnnande filmer pÄ TV (oftast pÄ SVT dÄ faktiskt, vill ju gÀrna att det ska ta under tre timmar att ta sig igenom en rulle!).

   Men en gĂ„ng varannan/var tredje mĂ„nad hyr Tias tre bluray-filmer som vi behĂ„ller i en vecka. Det brukar sluta med att vi strĂ€ck-ser alla tre kvĂ€llen innan de ska lĂ€mnas tillbaka eftersom vi inte kommit ihĂ„g/haft tid att se dem 🙂

   Barnfilmer ser vi ocksÄ sÄklart, men de gills ju inte!

  1. Nu ska nog jag skĂ€mmas lite för jag inte sett/lĂ€st varken Disney-versionen eller nĂ„n annan variant av Pocahontas… Ă€r det nĂ„t att presentera för kidsen kanske?

   1. Pocahontas handlar ju om en pojke och flicka som möter helt nya vĂ€rldar dĂ„ de möter varandra. En vacker kĂ€rlekssaga samtidigt som den visar pĂ„ hur viktigt det Ă€r att man samsas, trots ens skillnader. Mao Avatar i en annan tappning. 😉

    Det intressanta med Pocahontas Ă€r att den faktiskt Ă€r baserad pĂ„ en sann person. Hon fanns, hon försökte medla fred med de vita och hon Ă„kte som sĂ€ndebud till England. Jag tror Ă€ven att hon gifte sig med sin kapten ocksĂ„, men Ă€r inte helt sĂ€ker. 🙂

    1. Jag mÄste verkligen se den kÀnner jag nu! Finns det fler versioner Àn Disneys könsstereotypa variant? HÀrligt med lyckligt verkligt slut mÀ!

 2. HĂ€r Ă€r en till som inte har sett den! VĂ€grar se överhypade filmer, slutar alltid med en besvikelse (: Ă€ven twilight ingĂ„r i min ”vĂ€grar kolla pĂ„ skiten”lista

  1. Jag brukar vara sĂ„dĂ€r motstrĂ€vig för jag resonerar precis som du! Men… ofta har jag – till mitt förtret – blivit positivt överraskad faktiskt! T ex tyckte jag en av Twilight-filmerna (den enda jag sett tror jag?) var helt okej underhĂ„llning. Eller vĂ€nta nu, jag har sett tvĂ„ och den andra var ingen höjdare… Men Avatar var bra iaf! För att vara Hollywood vill sĂ€ga ;p

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *