10/8 – om fest för de första tio åren med min Mallias!

8/8 - om olika tapp.
11/8 - om en inställd dejt som blev jazzfunk och öl en masse.

Igår kväll hade vi i trädgården ett trettiotal trevliga skrattande roliga vänner och grannar som tillsammans mumsade kejtrad mingelbuffé från Hamnkocken. Så himla gott! Han fick fria händer och självfallet blev det hur bra som helst! Vädret var helt på vår sida med mojnande vind och framåt natten kom min ena brudtärnas medtagna filtar väl till pass, men tältet förblev i stort sett oanvänt som annat än yta för musik, mat och dricka!

Idén att istället för presanger – men en del hade busigt frångått just den regeln! – be gästerna hjälpa oss göra en drickabuffé föll i god jord hos alla tror jag. En gammal vän med företag i dryckesbranschen hjälpte oss med ölkyl och den fylldes snabbt. Det blev en spännande blandning, bl a mycket gott bubbel och stilla vin, lite spännande drinkar och öl.

Att det inte togs ett endaste kort på varken mat eller gäster under kvällen är en klar miss… men… äh, jag släppte taget och levde bara i stunden och hade så jäklans roligt! Precis som det såg ut som att våra gäster hade? TACK alla för en fantastisk kväll och ett härligt minne ♥

Idag är hjärnan inte lika snabb, tror vi var i säng efter fyra i morse, men det är det värt! Skrattmusklerna fick sig en omgång och endorfiner gör bakiströttheten lite lättare att uthärda 🙂 Till nästa fest har vi också en del uppslag för hur vi ska göra saker bättre 😀 gästerna bidrog flitigt med ”klagomål” på avsaknad av allt från nametags till chips (gubevars vicken miss!) samt hyvlad mandel till glöggen – som inte var nån glögg utan kaffe, men framåt nattkröken är det inte så lätt att se skillnad ska erkännas :p

8/8 - om olika tapp.
11/8 - om en inställd dejt som blev jazzfunk och öl en masse.
8 comments Lägg till din
 1. Grattis!
  Det låter helt underbart! Härligt att ni kunde vara ute, det blir så skön fiiiiling då.
  Vi var bara en tredjedel så många, och jag tillbringade hela förmiddagen vid spisen, men jag är helnöjd med kvällen, som slutade sedesamt vid tolvsnåret. Ingen dans, men förstås musiktävling, ledd av…. Ja, det behöver jag nog inte förklara…

  Bara jag vaknat till ordentligt kommer fler bilder på bloggen än vad som kom på facebook.

  1. Jösses så seg jag är på att besvara kommentarer.. f’låt!

   Ja utefester är det finaste man kan ha på den svenska sommaren! Fast sen behöver man inte vara enåenhalv skolklass för att ha skoj 🙂 det blir mer intimt med färre!

   Buhuu nåt Quist blev det inte hos oss… orkade/hann faktiskt inte ta tag i det 🙁 men det gick faktiskt okej ändå upptäckte jag!? :p

  1. Vi hade väldigt skoj! Lite för högljutt framåt nattkröken (en del mänskor tydligen skrika omotiverat de druckit alkohol…!? 🙂 men inga grannar har klagat skriftligen 😛

 2. ♥♥♥
  En fantastisk fest och med tanke på mängden vin som slank ner var det nog tur att det inte fanns chips att göra munnen ännu mer törstig med
  😉

  1. Ofattbar miss att skippa chipsen förstår vi… men Kjenny kan ju göra bättring om några veckor 😀

   TACK själva så skoj att ni kom förbi!! ❤

 3. ja eftersom jag är värdelös på att kommentera men alltid läser ber jag om ursäkt…

  grattis igen och vilken himla kul & bra idé att alla bidrar med olika drycker så att man får en härlig mix och slipper tänka på det. det tipset tar jag gärna tillvara på ;.)

  1. Ja låna och sprid idén! Vi har själva inspirerats och tyckte det var en bra lösning: både som istället för presenter, men också som mångfald till kalaset! Och det blev ju mycket finare/roligare/mer varierat än om vi fixat all dricka själva!

   Tack för grattis också! Igår var vi förresten i din stad och hade skoj 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *