11/8 – om en inställd dejt som blev jazzfunk och öl en masse.

10/8 - om fest för de första tio åren med min Mallias!
12/8 - om hard work work!

Helt sinnes och kört för alldeles för många hann före oss ut till Djurgården;

20130812-213920.jpg
kaos redan långt från Gröna Lunds entré…
foto: Mange Jansson

Så, konsert med Tenacious D på Gröna Lund blev istället mängder av smaskig öl på Akkurat (på Söder) å det var inte dumt alls. Faktiskt! Liveband och en ölmeny tjockare än vilken finkrog som helsts vinlista i kombination från bordssällskap av en stockholmare å tre invandrade smålänningar: sköna söndag in deed!

Men nog känns det jäkligt surt att ha missat Jack å Kyle. Gröna Lund fullt? Vad jag förstår har detta inte hänt sen Bob Marley spelade här i slutet på 70-talet? Bedrövligt oturligt att detta rekord skulle slås just ikväll 🙁 tur då att kvällen blev så bra ändå!

10/8 - om fest för de första tio åren med min Mallias!
12/8 - om hard work work!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *