15/8 – om sista utflykten på länge.

14/8 - om en ny dag, en ny utflykt.
Dagsens tips: festligheter lönar sig!

Sommarens sista spontanflykt från vardagen tog tjejerna och mig sju mil söderut.

20130815-231355.jpg
innovativ arkitektur, ett bibliotek tror jag?


Tåget tog oss till vår residensstad, vi hann med nöd å näppe på bussen till Österskans (tjurige chauffören smällde igen dörren framför nosen på femåringen men var tvungen att öppna den när treåringen å jag var framme två sekunder senare) och därifrån promenerade vi till Norre Katts Park och en riktigt fin liten Pippi-park med klättring och balans och gungor och karusell och grus och hinderbana!


20130815-234300.jpg
hon har kroppskontroll den där lilla!


Sen åt vi en sen lunch, efter tips från en vän:
20130815-234741.jpg

Slutligen hade vi turen på vår sida och prickade buss/tåg hem med bara nån ynka minut tillgodo 🙂Jag är så glad för den här sommaren med mina barn! Snart är vardagen över oss och då kan jag plocka fram å idissla på den här sommarlovskaramellen. Den kommer förhoppningsvis räcka längre än jag trodde i våras ❤

14/8 - om en ny dag, en ny utflykt.
Dagsens tips: festligheter lönar sig!
2 comments Lägg till din
    1. Så snällt du tycker fina ~Sol~! Tack! ❤

      Ja just ikväll, när det är sista dagen på sommarlovet kan man säga… då känns det extra viktigt att dom där karamellerna hamnar på ett säkert ställe. Lite vemodigt är det ju att gå tillbaka till vardagen, men… äh… det kommer nya höstgodisar att mumsa på istället – säkert 🙂

      Krams till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *