1/8 – om feber á la resa och oh la la för nya körkortsfotografier.

31/7 - om min födelsedagsman!
2/8 - om påsk i början på augusti.

Jag är heeeelt värdelös på att vara resfebrig. Yrar runt som en höna och får ingenting gjort. Väskan är till hälften packad och färjan går imorron bitti fem över åtta. Nu skiter jag i det här och inser att jag gör bäst nytta om jag håller mig ur vägen. Badkar. Jatack. Imorgon Danmark. Jatack!

Försökte föresten ta bilder till våra nya körkort i kväll. Mattias satte sitt på andra försöket: klockrent! Snygg som få! På mig brände vi av fem rullar och lyckades ändå inte få ihop nåt som ens liknade bra. Men när jag sen ska skriva ut eländet… jamenviss! Då har bläcket tagit slut i skrivaren. Godkänner Transportstyrelsen ett snajsigt blåtonat foto tro? 🙂

31/7 - om min födelsedagsman!
2/8 - om påsk i början på augusti.
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *