26/8 – om så jäkla typiskt.

25/8 - om tre dagar i Småland.
27/8 - om att bekämpa med medusin, och känna sig lite tryggare.

Men asså seriöst hur okej är det att efter första dagen på vanliga jobbet (efter sommaren) ha ett rivjärn i halsen?! Ja jag fattar att det beror på att kidsen mjukstartade höstterminen redan förra veckan å därför dragit hem massa baciller men… näää… det går fetbort!!

Eftersom rivjärnet inte bara sitter i halsen utan som epitet på hela mig också blidde makens fru lite arg på maken när han tramsade och så blidde det dumt. Ingen kvällsmacka till den ena och ingen streamad fotboll till den andre. Lite senare hade det värsta rivjärnet dämpat sig – men halsen har spridit sig till huvudet – så då skulle det försöka vara gulligt å sätta igång den där jämrans matchen iaf. Men. Min karriär som fusk-tvpublik är kass. Kom till nån inloggningssida? Ska man göra det?! Inte fasen får dom min epostadress iaf…

Surare än alla rivjärn i världen är trots allt just nu att skolbarnet berättat saker som ger föräldrarmagont. I kombo med lite annat strul – såklart. Plötsligt känns det inte så jäkla coolt med skola längre… och förkylningshals och värkhuvud får sällskap 🙁 mjau. Trippelmjau. Såinihelvete mjau. Och spott å fräs.

25/8 - om tre dagar i Småland.
27/8 - om att bekämpa med medusin, och känna sig lite tryggare.
6 comments Lägg till din
 1. Nämen usch! (Och då inte så mycket att höstbassiluskerna gjort sitt intåg, även om det naturligtvis också ogillas)

  Jag hörde om låg personaltäthet på fritids!

  Själva har vi rivstartat hösten med att glömma att hämta… Lagt ribban som dåliga föräldrar! (Båda var helt säkra på att den andre hämtade… Och vi kom på det innan de hann ringa och fråga)

  1. Ja mjau det känns inte bra hela vägen men jag har fått massa bra råd av en bra vän så jag har fått energi att åtminstone höra mig för lite!

   Nä det där med fritids vibbar inte heller helt bra. Mjau…

   Bacillerna ska vara borta imorgon har jag bestämt. Nu… styrke- och friskhetssömn 🙂

   ps. Jag kan inte låta bli att skratta åt de miner ni måste haft när ni möttes hemma, båda utan barn ❤

 2. Ja, skolan är en helt annan värld och fritids är bara barnförvaring, inget annat, i de flesta fall – och inte beror det på brist på ambitioner hos pedagogerna tror jag, i alla fall inte till en början. Jag har inte ens vågat fråga hur många barn det är på fritids i år, förra året hade de ”bara” 52 på 2 heltid….

  Hoppas du vaknade utan rivjärn idag och att du och maken blev sams innan det blev gonatt – löv i massor!

  1. Jag hade inte väntat mig ett sådant bryskt uppvaknande faktiskt. Och då menar jag inte att skolan är annorlunda eller att fritids är ”förvaring” (det hade jag blivit förvanad om av en klok vän) utan lite händelser som inte känns så bra. Mjau. Men det reder sig säkert?

   Vi blidde sams nästan direkt. Det var ju inget riktigt bråk utan mer ett irritationsmoment (i kombo med lite oro tror jag) som behövde luftas 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *