30/8 – om ett nytt kaffesittarplejs i Villa (ville)Morkulla!

Dagsens tips: civilt olydig om-möblering 😀
31/8 - om ett budskap?

VĂ„r lilla altan pĂ„ baksidan tĂ€cker vĂ„rt nutida behov lika bra som nĂ€r den byggdes 1963. Den Ă€r liten men rĂ€cker gott för ett bord för fyra och fler Ă€r vi sĂ€llan hos oss – just nu! Trappan dĂ€remot har ofta varit en kĂ€lla till oro eller trill eftersom den var konstruerad mer som en stege Ă€n som en trappa. Vuxna och barn i olikt skick har stĂ„tt pĂ„ nosen av de snĂ€va stegen sĂ„ nu Ă€r det dags för uppdatering. Ett medelstort projekt för amatörer (hyra slĂ€p/gersĂ„g/sĂ„gbĂ€nk, googla och konstruera ritningar osv) blidde nĂ„gra fĂ„ timmars jobb för en snickare och det enda jag/vi behövde göra var att bestĂ€mma utseende och sen se glada ut nĂ€r rĂ€kningen dimper ner!

Foton kommer! Hinner inte vĂ€lja och ladda upp nu mellan huvudvĂ€rksdunk och snor…


  [edit 22:14]…Ă„ dĂ€r dog iPhoto med dagsens Ă„ kvĂ€llens hela arbete 🙁

  [edit 23:26] Ä dÀr var alltsammans pÄ sin plats igen! tjohooo!
  bilder kommer alltsĂ„! – fast inte ikvĂ€ll… go’natt!

Dagsens tips: civilt olydig om-möblering 😀
31/8 - om ett budskap?
2 comments LĂ€gg till din
 1. Det Ă€r verkligen blĂ€ nĂ€r tekniken krĂ„nglar och förstör arbete man lagt ner. kan ju tappa sugen för mindre 🙁

  Men jag ser hellre trappan live Ă€n pĂ„ foto sĂ„ det ger mig ju en anledning att titta förbi 😉 mer förr Ă€n senare om man sĂ€ger sĂ„ 😀

  1. Men eller hur!? Datorn mĂ„ste gjort oss mĂ€nniskor fem Ă„r Ă€ldre pĂ„ studs: allt hĂ„rslitande och förhöjda blodtryck 🙂

   Du ska komma hit och provsitta, det kan man INTE göra pĂ„ ett fotografi! Men vips har ju alltsammans ”lagat sig” nu – fördelen med mac tycker jag Ă€r att det finns sĂ„ bra och enkla sjĂ€lvhjĂ€lpssystem inbyggda, jag behöver inte ens tĂ€nka datorn gör det Ă„t mig. SĂ„ nu ligger fotona pĂ„ mobilen ocksĂ„ – för sĂ€kerhetsskull!

   Ses imorron!
   Krams!

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *