4/8 – om sol i Grenaa!

3/8 - om Djurs Sommerland uncut.
5/8 - om hedbertsk mark under tassarna.

Inledde dan med en frukost på härligt soliga uteplatsen; bra start! Sen drog vi till stranden; där EmmaLi med stor glädje och entusiasm byggde sandslott och där vi andra blåste typ bort (Millan var inte nöjd med sand i ögonen…) men jag lyckades vara horisontell en kort stund iaf. För att blidka den sand-i-ögonen-missnöjda lyckades vi övertala (läs: muta) sandarkitekten och vandrade tillbaka mot hotellet. Väl där fick barna lördagsgodis – öh, oops fel dag visst? – och vi placerade oss på innegårdsterassen med studsmatta och lekrum inom synhåll! Efter en stund skuttade vi i duschen för att bada i poolen (å jag påpekade det lämpliga i att tvätta sig innan bad för en mamma och hennes typ åttaåriga dotter som var på väg mer i bassängen direkt från resväskan, påpekningen mottogs med fräs och då pekade jag leende mot en av de überall placerade skyltar med ”husk att vaske”!) och slutligen kvällsmat i byn och nu sitter vi i den kvickt försvinnande sista kvällssolen med en kanna kaffe. Imorgon kväll sitter vi hemma, tror vi kommer se tillbaka på resan med förtjusning: alla bakslag och trotstillbud glöms ju liksom i efterhand bort och det blir lätt en lumparhistoria av alltsammans 🙂ser lyckligtvis oanvänd ut!


enda fördelen med sandstrand: klitterna är så vackra 🙂


hotellet är byggt i omkring en innergård, här en av de två allmänna terasserna!

3/8 - om Djurs Sommerland uncut.
5/8 - om hedbertsk mark under tassarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *