7/8 – om att snart ha varit gift i tio år!

6/8 - om en spontan kvällsbjudning.
Dagsens tips: låt ditt eget ansvar stanna på dina egna axlar.

Planerar för fullt inför fredagens tioårsfest i trädgården! Det mesta under kontroll; gräsmattan friserad, gästerna inbjudna, mat planerad, barnvakter erbjudit sig, mingelbord, tält, sitt- och ståplatser fixade. Största kvar är att städa inomhus, men det är ingen idé att börja med för tidigt i den här familjen som har skillsen att lyckas vända uppåner på ett rum/hus/trädgård på fem minuter*! Så, det enda smolket nu är SMHI… och att vi har ganska stora problem med musikunderhållningen (våra partyhögtalare lånades ut för några år sen till en som vägrar lämna tillbaka dem) men vi får väl sjunga själva? Frågan är vilket alternativ som skulle vara till grannarnas glädje eller missnöje :p


* jag bryter snart ihop över det faktum att ungarna lyckas stöka ner snabbare än Lucky Lukes skugga kan röra sig. MJAU. Finns det lugnande medicin som botar sånt här?

6/8 - om en spontan kvällsbjudning.
Dagsens tips: låt ditt eget ansvar stanna på dina egna axlar.
4 comments Lägg till din
    1. Va ni är snälla! Tyvärr är den för liten för att orka hela trädgården, men grannarna kanske hade föredragit den framför nåt annat 😀

      Ni är så himla välkomna! Skojigt att ni kommer förbi trots att det är er egen dag också!

    1. Gulliga ni! Vi har också små och lite större högtalare med inbyggda förstärkare men vi behöver rena högtalare… såna vi kan koppla till förstärkaren… får se om vi löser det. Annars får vi klara oss utan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *