8/8 – om olika tapp.

Dagsens tips: låt ditt eget ansvar stanna på dina egna axlar.
10/8 - om fest för de första tio åren med min Mallias!

Först: ett tappat förtroende för skrivaren som tjurar och vägrar samarbeta och godkänna den nya – och naturligtvis äkta – patronen i sig. ORKA fajtas med det nu… morgonkvällens quiz ligger illa till 🙁


Också: femåringen har efter torsdagsmys med popcorn i soffan nu dubbelglugg nedtill i munnen! Det där med tandfen är ingen idé att försöka sig på däremot, ”jag vet att det är du som la guldpengen där i, pappa!”… 🙂


Sist: jomensåatteh. Perfekt tajming! Nu måste den väl uppgraderas? 😀

20130808-203648.jpg

 

Imorgon kväll partaj i trädgården och att det idag regnat eller hängt regn i luften ungefär hela dan är både bra och dåligt. På plussidan är att det nu kanske regnat över då, på minussidan att det regnat bort massa varm luft och att vi därför inte kommer få en sådär härligt gosig kväll som vi varit bortskämda med i flera dar nu… hållna tummar mottages tacksamt! Planering i all ära, men regnsmatter på tältdukstak är inte lika mysigt i verkligheten som det låter som i fantasin :/ fast fyrtio glada mänskor värmer nog mer än en blöt gräsmatta tynger humöret iofs!

Tjenixen!

Dagsens tips: låt ditt eget ansvar stanna på dina egna axlar.
10/8 - om fest för de första tio åren med min Mallias!
6 comments Lägg till din
 1. Självklart fall av behov av uppdatering!

  (Jag lämnar mina ringar till guldsmeden nästa vecka)

  1. Tjohoo! Jag visste att jag skulle kunna lita på dig Jenny!! – jag kommer alltså använda dig som expertkunnig referens i detta ärende 😀

 2. Ska du slå ut ringarna? Hörde att det kostar en halv tusenlapp ungefär. Jag har inte haft mina på 20 kg… Dvs ungefär lika många år.

  Men… Ett och annat förslag har jag fått genom åren, av någos som trott mig vara ringfri.

  Jag hoopas på Väder på lördag när jag ska på musikalpotpurri ( där jag bara är så pass inblandad att jag har fått fem fribiljetter). Utomhus i en slottspark…. Hoppas att det inte regnar bort,

  1. Haha! Nä titta ordentligt på bilden så ser du! Märkligt nog är jag annars faktiskt mindre idag än när vi gifte oss. De två ringarna över och under kompletterade jag med efter EmmaLi för då var vigselringen så stor att den trillade av 🙁 det säger ju en del om hur tjockis jag var fört iofs, för jag är inte direkt särdeles slank idag 🙂 fördelen med att börja stort är att det är lättare att minska sen!

   Då hoppas vi på noll nederbörd för oss på fredag och lördag! Eller så kan vi fördelar regnet rättvist? Hos mig på lördag så tar du blötet imorn? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *