10/9 – om kvällens Apple-event och oktoberfest.

9/9 - om det ofattbara hatbrottet i Malmö.
11/9 - om rasism och intelligens.

Som väntat släpps en en uppdaterad modell av iPhone 5 – kallad 5S – och en helt ny budgetlur – iPhone 5C inom kort – dock får vi i Sverige såklart vänta på vår tur. Eftersom min gamla iPhone 4 efter tvååetthalvt år börjat tjata om en efterföljare funderar jag på om det är kanske är dags? Eller alltså, jag har ingen brådska och eftersom jag kallt räknar med att det tar minst en månad innan vi har mobilerna hos oss på jobbet hinner jag fundera både en och två gånger. T ex hinner jag grubbla mig sömnlös över vilken färg jag vill ha…

silver, grå eller guld

skärmdump från Apples hemsida nu ikväll


I uppdateringen får nya iPhone 5S bland annat kvickare processor, fingeravtrycksläsare, stöd för 4G i Sverige, ljusstarkare kamera och ett litet gäng betalappar på köpet. Nya operativsystemet iOS 7 släpps lös för oss användare 18 september. Utgår från att det är smart att vänta några dagar med att dra hem det. Om det nu ens funkar på min uråldriga lur?


Och japp, herrarnas svenska fotbollslandslag har nu krypit ytterligare ett steg närmre den mikroskopiska chansen att ta sig vidare till VM i Brasilien nästa sommar. Två matcher återstår, Österrike 11 oktober och Tyskland 15 oktober; båda på hemmaplan. Blir det måhända en riktig oktoberfest på Friends Arena? Zlatans mål efter 27 sekunder mot Kazakhstan idag var mumma. Synd bara att laget efter det spelade i klass med vårt superettalag Varbergs BoIS ungefär…

Tydligen är Anders Svenssons tangerade spelade matcher-rekord förresten inte alls tangerat eftersom 2 st U23-matcher tydligen inte räknas (om jag slölyssnade rätt). Så. Nu hoppas jag han kan hålla sig hel och får spela både de båda återstående VM-kvalmatcherna och kanske nån eller några träningsmatcher fram till i sommar. För till Brasilien, dit ska han väl kanske inte med? Å andra sidan. Hellre Svensson än Lustig, om än de inte på något vis har med varandra eller varandras positioner att göra!

9/9 - om det ofattbara hatbrottet i Malmö.
11/9 - om rasism och intelligens.
2 comments Lägg till din
  1. Jag är också supervelig as hell!
    Trots att min lur inte är ens i närheten av lika gammal som din så börjar den redan ge upp livet. I mitt fall handlar dock velandet mellan en löjligt snygg gul och NÅGOT mer stryktålig 5c, eller en superfräsig mer uppdaterad 5s i guld. Vilka lyxproblem…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *