12/9 – om the BBT.

11/9 - om rasism och intelligens.
13/9 - om kanonsim!

Alla bara måste väl älska Big Bang Therory?

När jag förlikats med att det vi flabbar mest åt faktiskt är dysfunktionella tvångsbeteenden (asbergers?) kan jag titta, gilla och skratta! Och hylla att alla egentligen ruggigt sorgliga barndomar fått revansch i the rise of the nerd. Och nu, herregud underunderbara Mayim Bialik! Du äger!

Älskar att mina barndomsfavvisar, Blossom och Roseanne, delat med sig av tre skådespelarbidrag. Kanske ingen slump att seriens i mina ögon två starkaste kvinnliga karaktärer, tillika Sheldons mot- och medpoler, spelas av töser födda samma år som jag själv? Leslie Winkle och bästaste Amy Farrah Fawler, aj löv jo so match!!

Vilket är din omtycktaste karaktär i Big Bang Therory?

11/9 - om rasism och intelligens.
13/9 - om kanonsim!
9 comments Lägg till din
 1. Jag gillar Sheldon, Amy och Leonard bäst. Jag behövde inte förlika mig med att jag skrattar åt ett npf då jag jobbar med det och vet att ta till galghumor när det behövs. 🙂

  1. Jag har inte din erfarenhet och känner mig därför lite osäker på vad som är ”okej” att skratta åt… men nu försöker jag skratta med, inte åt Sheldon 🙂

   Mayim Bialik är min absoluta favorit, hennes karaktär (Amy) lyfter serien till nya höjder! Hon kompenserar Sheldon, samtidigt som hon gör honom rättvisa!

 2. Jag har verkligen försökt men nej, jag tycker verkligen inte att det är roligt.. Kanske för att det enda jag kan tänka på är det pålagda skrattet, det andra går mig förbi… Tyvärr=)

  1. Alla kan inte tycka allt är roligt! Dom driver ju så brutalt med akademikernördarna och jag kan lätt känna igen några beteendet från några få av mina gamla grannar från Hallands Nation så jag har lätt för att skratta åt just DEN biten!

   Nu när du skriver det så kommer jag på att jag inte ens tänkt på att det är pålagt skratt. Så sorgligt egentligen, jag har blivit så van vid det genom alla år att jag inte ens tänker på det!? Eller… om det är så att jag flabbar så högt att jag inte hör tv-skrattet? :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *