13/9 – om kanonsim!

12/9 - om the BBT.
14/9 - om förslag på pedagogiska appar från iTunes.

Tjohoo! Dagen till trots (freda’n den trettonde) blidde det en apsilut pangsimlektion för treåringen sent ikväll!! Flöt som en kork, hoppade i å simmade tillbaka till kanten, puttade ifrån kanten och sträckte ut med flytplattan, balansövning med flytkorv och var hela tiden pigg glad och alert med pappan i vattnet!

I söndags hade EmmaLi sin första lektion för terminen och fick då bland annat till riktigt bra sidandningar (i crawlen) – fast roligast tyckte hon det var att en kort kort stund få vara haj och fånga en av sina lektionskompisar 🙂

Så himla skoj att tjejerna minns och vill och kan! Vi är apstolta såklart, Mallias å jag <3

12/9 - om the BBT.
14/9 - om förslag på pedagogiska appar från iTunes.
8 comments Lägg till din
 1. Hon va så duktig lilla Millan! Och stolt tror jag, över att hon kunde!! De flesta i den gruppen har ju gått krokodilen minst en gång så det kommer nog att bli lite mer fart i den i år tror jag!

  Jag måste komma ihåg att leka mer med de stora barnen också – och så får jag hoppas att föräldrarna inte tycker det är bortkastad tid 😉

  1. Ja hon var bamsestolt! Och Mattias sa hon lyssnade på dig när du instruerade?

   De stora simmar väl en hel timme? Klart ni hinner med lite lek då? Kan väl ingen ha något emot? Annars får du la fråga vad barnen och föräldrarna tycker 🙂 Dom som vill simma lite till kan väl får göra det isf?

   1. Lyssnade hur bra som helst! Väldigt uppmärksam faktiskt!

    och inget dåligt sim idag heller! Och lite mer lek 😉

    1. EmmaLi hade ett bättre sim idag än förra veckan tycker jag! Inte för att hon kanske gjorde bättre ifrån sig i själva simmandet idag utan för att hon uppmärksamt lyssnade på er instruktörer och gjorde typ allt rätt som vi pratat om: bad om hjälp när hon inte bottnade t ex!

     Japp! Mer lek! Och jag hoppas att föräldrarna inte tog det illa?

     1. Då får dom la bli det då 😉 Dom här kidsen är så långt framme så jag hyser inga som helst tvivel om att de kommer att kunna klara kursen, vi kommer att vara klara en bit före utsatt tid tom tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *