18/9 – om Joline på hög volym, å lite annat.

17/9 - om skolfotografering; ett onödigt minne från förr?
19/9 - om iOS 7 in da haus!

Dolly Partons fantastiska Joline är en så sorglig låt. I bilen hem från jobbet efter en bedrövlig dag passar den alldeles utmärkt på stereon medan dimman kryper tät runt rutorna. Nu när jag väl kommit hem kan jag inte bestämma mig för om jag ska sova eller slänga mig i soffan. Barnen snarkar gosigt i sina sängar, ikväll lagda av svärmor eftersom maken åkte till Nya Gamla Ullevi för att se Varbergs BoIS spela 0-0 mot ÖIS.

Väntar nog några dagar med att ladda hem nya iOS 7 – som släpptes ikväll. Kö till servrarna gissar jag, säkert barnsjukdomar och alldeles troligen dålig kompatibilitet i favvo-apparna är sånt jag kan vara utan!

17/9 - om skolfotografering; ett onödigt minne från förr?
19/9 - om iOS 7 in da haus!
2 comments Lägg till din
  1. Uppdaterade till iOS7 igår kväll. Tog knappt fem minuter och det funkar alldeles jättefelfritt (so far so good). Kan hålla med om minuset att många apptillverkare inte hängde med i uppdateringen men redan imorse fanns där redan bra uppdaterngar till dom ”större” apparna 🙂

    1. Är så himla sugen! Men… risken är ju att det inte funkar fullt så felfritt på min gamla lur som på din nya…! Vaffö ska det vara så jäklans svårt att ha lite tålamod!? 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *