19/9 – om iOS 7 in da haus!

18/9 - om Joline på hög volym, å lite annat.
20/9 - om en knäckt läskod!

Kunde inte hålla mig och sitter nu med en bubbelgummobil. Jajemen, funkar med alla appar jag provat so far och visstvisst, det är en smula segt, men… jag ska ju snart köpa ny nalle ändå 🙂

Öh. ”Snart” som i ”innan jul, kanske?”!

Jajustdetja! Det är lite struligt med mailnotifieringen för kommentarer. Min programmerare jobbar på detta och förhoppningsvis ska allt vara back to vanligt soon. Måhända ungefär samtidigt kommer jag lansera den stora nyheten i nosarna: inlogg för skyddade inlägg! Detta är inget att skrämmas över, inga konstigheter alls kommer kräfvas; förutom skostorlek och kontonummer vill jag ha användarnamn/epostadress/lösenord typ, och som motprestation för detta slipper du komma ihåg lösenordet – vars fyndiga fras jag iofs är mäkta stolt över 🙂 Varför jag gör detta behöver väl ingen förklaring? Bättre koll på vem som kommer åt mina känsliga inlägg och fotografier på nätet är enda motivet!

18/9 - om Joline på hög volym, å lite annat.
20/9 - om en knäckt läskod!
7 comments Lägg till din
  1. Han heter Gustav och pratar uppländska, typ, Vet inte mycket mer än så om honom! Hittades av en slump och han har hjälpt mig med några stora jobb; portalflytt, egen domän och nu inlogg för skyddad nosning (plus säkert några fler grejer som jag inte kommer på nu). Det mesta småpillet gör jag ju själv, med basic html-kunskaper kommer man långt, men det är tryggt att ha honom att luta sig mot!

    1. Oj sicken kred! Tackar! Jo jag gjorde det, tills jag insåg att det finns folk som gör det mycket snabbare 🙂 det är som med hantverkare vettu: för en penning gör nån annan att jag slipper slita mitt hår i anletets svett! För sisådär sex år sen hade jag helt annan tid att lägga på nosarna. Idag hinner jag knappt skriva, läsa och kommentera… har liksom andra prioriteringar nu ju :p

     Fast när det gäller så avancerad uppbyggnad som att det rör sig om i det här fallet har jag inte kunskaperna, bara att erkänna. Lite enkel kodning klarar jag – och det kommer man som sagt långt på – men stora jobben orkar jag inte ta tag i. Tur att den däringa proffsbyggaren finns då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *