21/9 – om barnloppis med maken, version 2.0.

20/9 - om en knäckt läskod!
22/9 - om en söndag i september.

Åker ju annars alltid på loppisar solo – och/eller delar bord med nån kompis – men efter succén med Mattias i våras på stora loppisen i Frennarp hade han inget annat val än att hänkas idag mä! Å hur det gick? Jo! Mycket bättre folk-tillströmning än sist (när det oturligt sammanföll med en barnmässa inne i Halmstad) och vi gick ytterligare några hundra extra plus jämfört med i april! Med avgift å transport borträknat hamnade vi på ungefär enåenhalvtusing i svarta siffror och det känns såklart helt okej!

Bäbikläder gick som smör idag, jag brukar annars inte få en enda liten body såld så det var lite oväntat? Kul också att många kunder inte var så könsbundna. T’exempel gick idaT-bodyn till en liten pojk och vår polarn-jacka i ”pojkfärg” till en liten tjej! *gilla* på det 🙂

Kidsen sov hos min mamma i natt och när de lämnades hem till oss hade de bakat kladdkakemuffins! Ännu mer gilla på det: så jäklans goda. Jag är ju annars inte kak- och bullmänska, men dom DÄR kan jag klart leva med! Undrar om det inte ligger kvar några i påsen i köket?

20/9 - om en knäckt läskod!
22/9 - om en söndag i september.
10 comments Lägg till din
 1. Kul att det gick bra! Jag börjar bli nervös att jag inte har tillräckligt att sälja i Frennarp :-s Får kanske börja plocka lite mer ur lådorna här hemma för att fylla upp 😉 Egentligen finns här väl lite leksaker att sälja också, men synd att göra sig av med allt ”bebis” om det kommer mindre barn på besök så nåt vill man ju spara och då känns det ju bäst att spara typ fisherprice-planet…

  1. Tror inte det är nån fara Marina! Du har nog gott om grejer att sälja 🙂 och ju mindre du har på bordet desto mer syns ju det du har att visa! *tänker säljare*

   Har sparat lite grejer från bäbiperioden men jag har kommit på att det mesta aldrig kommer användas. Plastprylarna har jag slängt världens väg – eller sålt – så det som sparats är träleksaker. Och japp, säkerligen är de målade i giftiga färger ;/

   1. Får se hur mycket som går åt nästa helg. Borden i Frennarp är ju så nedrans dyra så man behöver ju sälja en hel del.

    1. Du kommer få sålt massor, det är jag säker på! Kan du inte ta med maken så är ni dubbla säljare? Det är grymt skönt att dela bördan för det är jobbigt att ta allt själv tycker jag!

     Ja det var väldans så dyrt. Jag hade glömt faktiskt och räknade fel när jag skulle räkna bort totala vinsten 🙁 menmen.

     Jag har ju rätt mycket högre priser än du som du vet så vi får inte sålt så många saker kanske, men summa summarum får vi väl ihop lika mycket pengar. Jag tycker det känns som en okej timlön, med transporttid inräknat tjänade M och jag ungefär samma som vi gjort på jobbet – och då har jag ändå lika lång resväg obetalt 🙂

     Konstigt den här gången var att det var så ”konstiga” saker som sålde! Förra gången fick vi inte sålt nåt fint alls, igår fick vi sålt massa märkeskläder!? Och bäbikläder?! Har jag typ inte sålt nåt alls av förr!

     1. Ja, en sak har jag lärt mig och det är man vet banne mig aldrig vad som säljer! Har just nu en hög väldigt fina skor, för slumppriser, men ingen köper. Förra sko-högen var mer sliten men såldes till högre priser? *fattar noll*

      Tänkte ta med en pulka och lite sånt till frennarp, känns för tidigt nu till helgen. Och nån gång snart ska väl Emmaljungan säljas också…

      1. Men eller hur!

       Pulkan behöver du inte ta med för den vet jag en familj som gärna köper! Kan vi få bra pris vid snabb affär? 😛

      2. Det är en babypulka 😉 den lite större sparar vi även om vi numera har 2 snowracear, kan ju komma nån på besök också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *