5/9 – om ny nos-design.

4/9 - om Sverigepremiär för amerikansk president.
6/8 - om en lång fast kort vecka.

Det händer saker i nosarna som ni kanske ser? Jag är själv ännu ganska ”oskyldig till röran” men så fort jag fått klartecken från webdesignern ska jag ge mig på att ordna bl a textstorlekar (det är ju sjukt liten text?), fonter och placering av direktlänkarna. Planen är att jag i framtiden kommer övergå från lösenordsskyddade inlägg till inloggs-inlägg. Dvs, den som vill läsa de skyddade nosningarna måste logga in för att komma åt. Exakt hur detta kommer gå till vet jag inte än men lär självfallet återkomma i ärendet 🙂

4/9 - om Sverigepremiär för amerikansk president.
6/8 - om en lång fast kort vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *